Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox "due beast"-project-
pralas:
--- Citat: domagoy 46 - 28 Studeni, 2010, 15:12:09 ---to treba kasnije,najprije mora rijesit paljenje
--- Kraj citata ---
neka prvo pogleda karb,ja sam imao vrlo slican problem...
karb ga je zezao,i nakon toga sve super...
kakva je svjecica?
radomir.g:
--- Citat: domagoy 46 - 28 Studeni, 2010, 15:12:09 ---to treba kasnije,najprije mora rijesit paljenje
--- Kraj citata ---
Sto paljenje?! Decko kaze da nista nije dirao oko struje?
Ok radi motor na tim obrtajima i da se ne pomera paljenje u advance... Nesto sporije prima gas ali i dalje on moze da se razvrti kako treba.
Ovde ili je prenategnuto kvacilo a teske rolnice, ili se gusi odnosno da je mala dizna.
pralas:
--- Citat: radomir.g - 28 Studeni, 2010, 15:16:05 ---ili se gusi odnosno da je mala dizna.
--- Kraj citata ---
ovo je moguce jer je rekao da nije uzeo dizne i da vozi sam diznom koju je koristio mislim na baseu...
a velika je razlika base-midrace i treba dosta veca dizna
domagoy 46:
gle,imao sam potpuno isti problem,isti kit i skoro sve isto,i isto mi je se ponašao motor,kad sam okrenuo paljenje bila vellliiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaa razlika,i bila je ista dizna kao na starom trophyu i isao je extra,samo sam jos malčo postelao karb,malo vecu diznu i lakse rolice i to je to,trebao bi staviti i gljivu al eto......
IGi-AeroX:
Hvala na savjetima ali evo za koji sat probat cu sa vecom diznom pa cu vam sve javiti..
a ako nebude sa diznom vecom isao kako treba onda prosirujem rupe za paljenje..
svjecica je denso iridium i sad sam stavio bosch i isto je.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju