Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox "due beast"-project-

<< < (42/43) > >>

IGi-AeroX:
evo novosti..trophy je gore,nardo,topov cdi motor ide ko blesav cupa s mjesta stvarno ga je ljepo sada voziti..zadnjih tjedan dana je promjenjena radilica,lezajevi novi sa poliamidnim kavezom,novi semerinzi,usis,prirubnica klip cilindar i da na kraju opet nebi radio nesto je pucalo iz auspuha i ja sam isao to sve mjenjati da bi rjesio problem i da bi na kraju bio problem zicica od mase koja je vukla struju tj prekidala..sad je sve tip top :))

pralas:

--- Citat: IGi-AeroX - 10 Travanj, 2011, 18:31:00 ---evo novosti..trophy je gore,nardo,topov cdi motor ide ko blesav cupa s mjesta stvarno ga je ljepo sada voziti..zadnjih tjedan dana je promjenjena radilica,lezajevi novi sa poliamidnim kavezom,novi semerinzi,usis,prirubnica klip cilindar i da na kraju opet nebi radio nesto je pucalo iz auspuha i ja sam isao to sve mjenjati da bi rjesio problem i da bi na kraju bio problem zicica od mase koja je vukla struju tj prekidala..sad je sve tip top :))

--- Kraj citata ---
sta je zaribo due+?

Aprilia00:
ajde fala bogu  :icon_thumright: :icon_thumright:

IGi-AeroX:
nije zaribo prodao sam ga.htio sam nazad trophy,bolje je to.a sad imam dosta jak base :)

IGi-AeroX:
evo motor je dotjeran i sreden sa trophyem i nardom ide sjajno ljepo razvrti samo treba teze rolice staviti. evo slike:
http://img843.imageshack.us/i/photo280.jpg/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju