Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox "due beast"-project-
domagoy 46:
--- Citat: IGi-AeroX - 27 Studeni, 2010, 22:32:34 ---Mozda ljepo izgleda ali je bucan pun k**ra*..sutra ide probna voznjica danas kupio magnet i namotaje i novi polini usis.Rox je danas upaljen i radio na leru par minuta.. sutra vdeio :)
--- Kraj citata ---
obavezno video :jerk: :)
pralas:
--- Citat: IGi-AeroX - 27 Studeni, 2010, 21:08:40 ---Trajat ce duze :toothy12:rajnost
--- Kraj citata ---
ako je taj spuh jaci od narda onda se pogotvo nemoj nadati nekoj velikoj dugotrajnosti ipak je to midrace
uglavno sve ces vidjeti na sta sam mislio reci,najvise dugotrajnost ovisi o odrzavnju,zagrijavanju prije voznje i nastelanosti
IGi-AeroX:
--- Citat: ivan pralas - 27 Studeni, 2010, 22:35:49 ---ako je taj spuh jaci od narda onda se pogotvo nemoj nadati nekoj velikoj dugotrajnosti ipak je to midrace
uglavno sve ces vidjeti na sta sam mislio reci,najvise dugotrajnost ovisi o odrzavnju,zagrijavanju prije voznje i nastelanosti
--- Kraj citata ---
za odrzavanje nemas problema..ali za nastelavanje sad me to jebe..za smjesu zraka i goriva nije problem to znam ustelati..ali za kolicinju dobivanja goriva nemam diznice tako da neznam kako cu to rijesiti..dellorto 21" ce biti valjda dobar..na trophy mi je super iso
pralas:
--- Citat: IGi-AeroX - 27 Studeni, 2010, 23:01:31 ---za odrzavanje nemas problema..ali za nastelavanje sad me to jebe..za smjesu zraka i goriva nije problem to znam ustelati..ali za kolicinju dobivanja goriva nemam diznice tako da neznam kako cu to rijesiti..dellorto 21" ce biti valjda dobar..na trophy mi je super iso
--- Kraj citata ---
nezz,kako mislis slagati midrace a da nisi nabavio dizne ???
to je osnovno,jer kod midrace setupa ce dosta vremena provesti u garazi...
sve to stoji da ce lijepo ici ali dosta ces cesto morati sarafat....
brzo naruci dizne,na kojoj si mislio voziti probnu voznju(koja dizna)?
IGi-AeroX:
neznam koja je unutra..frigc nije novi morat cu pogledati.ako nebude dobro iso ima frend rastvaljen midrace setup pa ce mi za prbu dati da vidimo kako ide.sa njegovom diznom nezz kojom je isao izvrsno.
a gledaj kompa duga je zima ..ja nemam nista protiv malo rada.sve je to za ljude ^^
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju