Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox "due beast"-project-

<< < (30/43) > >>

IGi-AeroX:

--- Citat: wonderkid - 20 Siječanj, 2011, 15:30:56 ---samo cu ti ovo reci

:omfg: :omfg: :omfg:

--- Kraj citata ---
ti oces rec da ce italkit duze izdrzati od 2+ da motor nije ustelan??
hahha

DeLUX:

--- Citat: Matej28 - 20 Siječanj, 2011, 14:28:08 ---pa nemoj ga ni vozit dok ne ustelas karb...trebao si prvo serijalu sredit, pa base, pa tek onda midrace.jer ovako nemas iskustva o stelanju i rezimu voznje ...

stay zacvikan  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ja nikad nisam imo serijalu niti base tako da se ne slažem s ovim, ali kod nekih ljudi to je točno  :dontknow:
odma jači midrace pa HE  :icon_thumright:

IGi-AeroX:

--- Citat: marin18 - 20 Siječanj, 2011, 16:10:53 ---takav setup se stela sa 3 centralne opruge,sa 3 seta oprugica kvacila,3 seta rolica ,puno sajbica,dizni i kombinacijama sa remenjem.....dalek je put do savrsenog ustelavanja takvog setupa....cak i za one koji znaju nesto o svemu tome...................i da alu je puno izdržljiviji ali kad cvikne mozes se pozravit s njim,tako da za pocetnike bolje gus jer uvijek postoji specijala

--- Kraj citata ---
ma joj daj pusti ih svi dizu tolku frku a ja motor izvadio i pokuso nesto napraviti s prjenosom da ide kako treba..jer uzeo sam prijenos kakav je bio na tpr znaci to je tu negdje..ali izgleda trebaju malo mekse suste..i zato pitam okolo ljude koje bi bile najbolje ..mislim da bi bilo ljepo da kazu otprilike sta bi trebalo ici gore a ne govorit gluposti i skretati s teme..  :icon_scratch:

IGi-AeroX:

--- Citat: DeLUX - 20 Siječanj, 2011, 21:07:05 ---ja nikad nisam imo serijalu niti base tako da se ne slažem s ovim, ali kod nekih ljudi to je točno  :dontknow:
odma jači midrace pa HE  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
imo sam base..trophy i iso je predivno motor.. po satu 110.naravno to je po gps puno manje..

pralas:

--- Citat: IGi-AeroX - 20 Siječanj, 2011, 21:07:48 ---ma joj daj pusti ih svi dizu tolku frku a ja motor izvadio i pokuso nesto napraviti s prjenosom da ide kako treba..jer uzeo sam prijenos kakav je bio na tpr znaci to je tu negdje..ali izgleda trebaju malo mekse suste..i zato pitam okolo ljude koje bi bile najbolje ..mislim da bi bilo ljepo da kazu otprilike sta bi trebalo ici gore a ne govorit gluposti i skretati s teme..  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
jao sta si ti mislio prijenos koji je bio na tpr staviti na due i nista vise ne stelati ::)
ti ocito ne shvacas da je to midrace i stelanje u finese,nije to kao kada stavis samo zx i vec znas koje trebaju ici rolice i sve ostalo ::)
ja mislim da si se ti trebao ostati na trophyu,jer je ovo opca zalost kako ide mina lc sa due+

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju