Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox "due beast"-project-
IGi-AeroX:
Nisam retard da se vozim sa neustelanim motorom.. :dontknow:
wonderkid:
nisi ni majstor da znas nastelat kak se spada karb
pralas:
ako nisi znao nastelati prijenos,sto se po videu vidi onda me strah kako je karb nastelan :icon_scratch:
gledaj slagao si midrace i to jos gus,za to je potrebno znanje i iskustvo i predlazem ti da odvezes nekom iskusnijem da ti to ustela na vrijeme dok ne bude kasno
IGi-AeroX:
--- Citat: ivan pralas - 19 Siječanj, 2011, 22:27:07 ---ako nisi znao nastelati prijenos,sto se po videu vidi onda me strah kako je karb nastelan :icon_scratch:
gledaj slagao si midrace i to jos gus,za to je potrebno znanje i iskustvo i predlazem ti da odvezes nekom iskusnijem da ti to ustela na vrijeme dok ne bude kasno
--- Kraj citata ---
nije da nisam znao nego sam trazio misljenja sta cu kupovat 500susti..ljepo mi Bruno kaze da uzmem crvene tako cu i napraviti jer on ima iskustva..vec je slagao midrace..a meni je ovo prvi midrace..
ovaj karb nezelim ni pokusavat ustelat jer ide gore drugi i bezveze mi je sutelavat smjesu kad nemam potrebnu diznu..imam 90 i 95 a izgleda da treba 92-94.. :binkybaby:
pralas:
--- Citat: IGi-AeroX - 19 Siječanj, 2011, 22:29:39 ---nije da nisam znao nego sam trazio misljenja sta cu kupovat 500susti..ljepo mi Bruno kaze da uzmem crvene tako cu i napraviti jer on ima iskustva..vec je slagao midrace..a meni je ovo prvi midrace..
ovaj karb nezelim ni pokusavat ustelat jer ide gore drugi i bezveze mi je sutelavat smjesu kad nemam potrebnu diznu..imam 90 i 95 a izgleda da treba 92-94.. :binkybaby:
--- Kraj citata ---
pa u tome i je problem,ne mozes stelati midrace sa 2 dizne,jednim sustama i 2 paketa rolice :nono:
i zasto stavljas drugi karb???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju