Tehnički kutak > Tuning skutera
aprilia sr-high end setup(koji djelovi)
kamikaza:
--- Citat: Miroslav Kamba - 26 Studeni, 2010, 14:12:03 ---...šališ se jelda? ::)
--- Kraj citata ---
nije bas 16 ali je 12 ako normalno slazes na novo
edit. ustvari moglo bi i doc do 16 nisam uzeo u obzir amortizere diskove i stelanje nego samo masinu
steeef:
--- Citat: 2TDottore - 26 Studeni, 2010, 13:50:46 ---imam ti ja kompletnu serijsku masinu od runnera 1999 sa strujom za kikiriki....hhhhhh....uzmes prvo od mene tu masinu pa od deluxa hajend djelove i sve slozis za kikiriki i jurissssssss....btw.....minareli ti je tak bzvz za slaganje hajenda...hahahahhaa....
--- Kraj citata ---
toe onda za 2 kikirijija,hhehe
al svakak se isplati :)
Crazy Kuree:
--- Citat: Miroslav Kamba - 26 Studeni, 2010, 14:12:03 ---...šališ se jelda? ::)
--- Kraj citata ---
to je da štediš kad uzimaš 16000 kn naravno novi djelovi... za najbolje dijelove cifra može doseć 30000 kn. uzmite u obzir da ti svi djelovi što ste spominjali su race klasa, high end su ona big bore sranja 77ccm 80ccm 90ccm auspuh c 30 roostovi auspusi, kakav c16 ili c 21 to je midrace i race klasa :icon_biggrin:
streetrr:
znaci minimum 2000€ novih djelova...a koliko je trajanje rabljenim cilindrima, jer mi je prijatelj ima midrace kit top performance tpr+nardo+jos 1000€ djelova i zariba mu je nakon 2000km...i jel za big bore cilindre triba minjati blokove i preradivat nosac masine...
Nix666:
ja imam na minarelliu am6 big bore 80ccm(ne znam jel to midi ili he) i ne trebaš dirati blok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju