Tehnički kutak > Tuning skutera
Smjesa na baotianu 4-t
Mr J:
--- Citat: gun_rider - 11 Studeni, 2007, 14:53:22 ---Meni sa ovim naspram eurosuper 95 ide puno bolje...čak je iša i 10 km/h više u krajnjoj. Jel to može imat veze sa onim crijevom koje ide iz auspuha u usis, ja san ga išteka?
I ima li na karbu koji šaraf s kojim se štela smjesa?
--- Kraj citata ---
Naravno!
gun_rider:
Sad san ga vratia nazad pa ću provjerit svićicu ovih dana...a tlaka mi je jer mozan cili sic vadit da bi odvida svićicu.
Vidin da se dosta kužiš u motore, reci mi jel bolje da skinem to i lipo naštelan smjesu ili je bolje da to sve stoji kako je? Neke velike razlike u tome kako motor ide nema. Jedino šta mi se čini da mi teže pali s tim :icon_scratch:
zikihos:
gledaj to ovako:
iz cilindra ti izlaze ispusni plinovi, u kojima se nalazi jos benzina,
znaci benzin nije do kraja izgorio, zato postoji ono crijevo
koje vrace ispusne plinove s benzinom u sebi.
ako bi skinuo to crijevo povecao bi potrosnju ali nesto skroz
sitno a posto je to 4-t ne bi ni zamjetio.
ja bi skinuo to crijevo, zacepio obje rupe.
i nastelao karb nanovo.
Mr J:
--- Citat: gun_rider - 11 Studeni, 2007, 22:55:27 ---Sad san ga vratia nazad pa ću provjerit svićicu ovih dana...a tlaka mi je jer mozan cili sic vadit da bi odvida svićicu.
Vidin da se dosta kužiš u motore, reci mi jel bolje da skinem to i lipo naštelan smjesu ili je bolje da to sve stoji kako je? Neke velike razlike u tome kako motor ide nema. Jedino šta mi se čini da mi teže pali s tim :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
zikihos ti je odgovorio sto trebas napraviti... :icon_thumright:
gozz:
U principu, zadnjih par dana sam toliko googlao o tom vrazjem crijevu s auspuha na airbox da sam doktoriral...
taj povrat ne služi da bi doveo neizgoreni benzin, već da bi dodavanjem oko 5% ispušnih plinova u sirovu smjesu došlo do neke điđi-miđi kemijske reakcije i to pogoduje smanjenju NOx (dušičnih) spojeva koji jako zagađuju, znači taj sistem (koji se zove EGR Exhaust Gas Recirculation) možemo smatrati primitivnom verzijom katalizatora.
E sad, budući da u ispuhu 2t fergazerskog motora se nalazi do 3% kisika (ko da ga ni nema), to znači da odspajanjem/blokiranjem crijeva usis nadomješta taj manjak sviježim zrakom koji ima 21% kisika, znači više kisika jači motor, ne?
U praksi to znači kojih MAX 5% veća snaga, koja se primjeti u krajnjoj brzini u oko 3-5 km/h miše...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju