Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Sprema li se kakav novi susret?

<< < (6/9) > >>

Genesis051:

--- Citat: IZd - 24 Studeni, 2007, 00:18:53 ---Svi su ZA, ali kada se treba pojaviti onda su PROTIV  :dontknow: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Ma, kažem ti ja: kad malo zgrije... (nakon zadnjeg Splita sam obećal ženi, da ne idem više ovu godinu nikud van svoje županije)
Ionako mi je skoro ko i "X"-u... meni je sjela plaća... ali direkt prenešena na amex... s koje skidam, pa skidam...

IZd:

--- Citat: Genesis051 - 25 Studeni, 2007, 00:39:38 ---
--- Citat: IZd - 24 Studeni, 2007, 00:18:53 ---Svi su ZA, ali kada se treba pojaviti onda su PROTIV  :dontknow: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Ma, kažem ti ja: kad malo zgrije... (nakon zadnjeg Splita sam obećal ženi, da ne idem više ovu godinu nikud van svoje županije)
Ionako mi je skoro ko i "X"-u... meni je sjela plaća... ali direkt prenešena na amex... s koje skidam, pa skidam...

--- Kraj citata ---

Svi smo mi jedna županija! (Neka zamisli da smo u Kini :icon_biggrin: bili bi kvart :glasses9:)

X-Thug:
bili bi susjedi  :laughing11: :laughing11:

Genesis051:
A, jes'... što je, je...  :laughing7:
Onda... jedan novogodišnji susret !  ;D ...  recimo, subotu ili nedjelju (5. ili 6. siječnja), odmah, da se ispozdravimo za Sretnu Novu godinu - ma, ne smijem u ovoj više ništa, 'ko će na oči mojoj ženi (?) VI (netko od vas)  ???  ...inače bi predložio nešto tokom prosinca...

Genesis051:
Zadar ?? ?? ?? ...
Dovoljan kompromis za splićane i za mene (jbt. što sam samouvjeren  ;D :icon_biggrin: :laughing7: samo na sebe računam iz Kvarnera, na te datume)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju