Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Sprema li se kakav novi susret?
Genesis051:
--- Citat: IZd - 24 Studeni, 2007, 00:18:53 ---Svi su ZA, ali kada se treba pojaviti onda su PROTIV :dontknow: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Ma, kažem ti ja: kad malo zgrije... (nakon zadnjeg Splita sam obećal ženi, da ne idem više ovu godinu nikud van svoje županije)
Ionako mi je skoro ko i "X"-u... meni je sjela plaća... ali direkt prenešena na amex... s koje skidam, pa skidam...
IZd:
--- Citat: Genesis051 - 25 Studeni, 2007, 00:39:38 ---
--- Citat: IZd - 24 Studeni, 2007, 00:18:53 ---Svi su ZA, ali kada se treba pojaviti onda su PROTIV :dontknow: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Ma, kažem ti ja: kad malo zgrije... (nakon zadnjeg Splita sam obećal ženi, da ne idem više ovu godinu nikud van svoje županije)
Ionako mi je skoro ko i "X"-u... meni je sjela plaća... ali direkt prenešena na amex... s koje skidam, pa skidam...
--- Kraj citata ---
Svi smo mi jedna županija! (Neka zamisli da smo u Kini :icon_biggrin: bili bi kvart :glasses9:)
X-Thug:
bili bi susjedi :laughing11: :laughing11:
Genesis051:
A, jes'... što je, je... :laughing7:
Onda... jedan novogodišnji susret ! ;D ... recimo, subotu ili nedjelju (5. ili 6. siječnja), odmah, da se ispozdravimo za Sretnu Novu godinu - ma, ne smijem u ovoj više ništa, 'ko će na oči mojoj ženi (?) VI (netko od vas) ??? ...inače bi predložio nešto tokom prosinca...
Genesis051:
Zadar ?? ?? ?? ...
Dovoljan kompromis za splićane i za mene (jbt. što sam samouvjeren ;D :icon_biggrin: :laughing7: samo na sebe računam iz Kvarnera, na te datume)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju