Općenito > Generalno o skuterima
Na koliko kilometara mijenajti gume
lik-bj:
a gume mogu izgledom izggledat dobro imat ripne koda su nove a bit dosata stare, a guma ovisi o kvaliteti izgubi svoje svojstvo nakon nekog vremena se stvrdne i nedrži više tako dobro, moje su stare malo više od godinu dana izgledaju ko nove ali su totalno u kur... nedrže nikak više
greenlite:
--- Citat: IZd - 11 Studeni, 2007, 00:17:53 ---Imam Nexusa i zanima me na koliko km je preporučljivo promijeniti gume...
--- Kraj citata ---
mislim da na 10000-12000km bi trebao mijenjati. Znam po sebi, na proljeće ću vjerojatno morati mijenjati barem zadnju, al sve visi o načinu vožnje, meni je najviše potrošena sa strane jer ga po zavojima ubijam a i težina skutera tu radi svoje. Gume su gore michelin standard, neznam možda imaš pireli gume?
IZd:
--- Citat: greenlite - 12 Studeni, 2007, 16:26:59 ---
--- Citat: IZd - 11 Studeni, 2007, 00:17:53 ---Imam Nexusa i zanima me na koliko km je preporučljivo promijeniti gume...
--- Kraj citata ---
mislim da na 10000-12000km bi trebao mijenjati. Znam po sebi, na proljeće ću vjerojatno morati mijenjati barem zadnju, al sve visi o načinu vožnje, meni je najviše potrošena sa strane jer ga po zavojima ubijam a i težina skutera tu radi svoje. Gume su gore michelin standard, neznam možda imaš pireli gume?
--- Kraj citata ---
Trenutno imam pireli...
greenlite:
za njih sam čuo da su puno trajnije tj da se michelin gume brže troše
IZd:
--- Citat: greenlite - 13 Studeni, 2007, 13:18:53 ---za njih sam čuo da su puno trajnije tj da se michelin gume brže troše
--- Kraj citata ---
Nekako mi se čini da u zadnje vrijeme mi zadnji dio u gradu na oštrim zavojima (90 i više) kliže... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju