Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
pod tim uh sam mislio tjestenina ili rizna nije mi se dalo tipkat dugu rijec od povrca kuham brokulu, salata neka, kelj pupcar itd...svega sto se nadesta se tice treniranja ne zamaram se s tim, obicno netom prije treninga se nakrcam mesa i uh, ne smeta mi na zeludac...jer kod mene one price da nesmijes jest 2 sata prije treninga ne drze vodu, jer sam ja 2 sata nakon obroka gladan i kao takav ne mislim trenirat povrce uzimam zbog vlaka, sad kad je masa u diru ne jedem u tolikim kolicinama kao na dijeti nekoj...kalorije ne racunam, ne zamaram se s time...gledam u grubo unos P i UH. kao sto cameo kaze ne trena se s glupostima zamarat, kad si na nekoj teskoj dijeti onda se striktno gledaju kalorije.a trening? nista specijalno, 4 puta tjedno (rijetko 5). klasican split, prsa-bicep, leda-triceps, ramena-listovi-trbuh, noge-trbuh-podlaktica....vece misicne skupine 4 vjezbe, 2 tezinske a dvije izolacijske....klasika...ponavljanja 14-8...i da integralna pasta je obicna pasta samo obojana, znaci smece . obicna od 4kn pola kile i deri.
prsa-bicep, leda-triceps, ramena-listovi-trbuh, noge-trbuh-podlaktica....vece misicne skupine 4 vjezbe, 2 tezinske a dvije izolacijske....klasika...ponavljanja 14-8...
prsa, tricepsleda, biceps, ramenanogeprsa, tricepsleda, bicepsto je ovaj tjedan na repertoaru, a mjenjam si svaki tjedan kako radimzasto se na kontrakosom dize vise nego na ravnom?
ako rokas neku masu, nije potrebno velike misicne skupine 2 puta tjedno raditi... ja bipo tvome izbacio zadnja 2 treninga prsa i leda...tijelo treba odmora. Najcesce se na masi radi shema po danima: trening-trening-odmor-trening-trening-trening-odmorsta se tice ovog biceps triceps...to je invidualna stvar. meni ovako pase i tako rokam...mada cu sad pocet ubacivat 5 trening polako...samo ruke: biceps-triceps-podlaktica...jbg malo mi je ovih 43cm :'(
zena je da ruka tako 43 na hladno...ali jebes ruke, nismo balkanci...rade bi mi bilo da imam noge 85
ali...mi jesmo balkanci rade bi mi bilo da imam kitu 85
mislio sam na mentalni sklop, ono balkansko treniranje...benč i biseps kita, ma 20 bi mi bilo dosta!
marko kako to da je ruka SAMO 43, pa imas oko 100kg, meni je 42 a imam 90 i dizem sve puno manje nego tidobro dizem jedino k u r a c vise nego ti
ma markane nisam te bezveze pitao, nego meni su ruke cak male naspram tijelan pa zatonaravno da se tanka koza podrazumijevacok jelaous