Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
ghostride666:
evo da se i ja pohvalim. 2g sam trenirao boks i nakon toga sam krenuo u teretanu champion u rijeci. u koju već idem skoro godinu dana. zadovoljan sam rezultatima i opčenito. dođem kad hoću i radim koliko i šta hoću. radim po programu koji sam si prilagodio. puno toga sam naučio i uvijek sam slušao starije i "jače" momke. uzimam 100% whey proteine. imam 17g,175cm i 75kg...malo me jebe kilaža jer sporo ide gore al jbg. na benchu dizem 110kgx1(pravilno). htio sam pitati kojeg iskusnijeg momka jer sam već pitao neke kako da dobijem još mase. dal da uzmem kreatin ili neki mega mas (po mogućnosti da mega mas nije neki ultra odvratan)???
PROOF:
--- Citat: Misak - 23 Studeni, 2010, 22:57:14 ---poznas ti golubića? nikolu iz cestice on isto tamo vjezba ali nije nesto redovit...
inace cujem da je teretana bombon, da su sprave nove i tako!
--- Kraj citata ---
znam ga kako nebi znao :D :D :D
teretana je odlicna..nikad nema guzve...sprave su nove dobro si cuo..ima dosta sprava..super.... uvjek je mir ..... ma san sta da ti kazem :D
Misak:
--- Citat: PROOF - 23 Studeni, 2010, 23:15:35 ---znam ga kako nebi znao :D :D :D
teretana je odlicna..nikad nema guzve...sprave su nove dobro si cuo..ima dosta sprava..super.... uvjek je mir ..... ma san sta da ti kazem :D
--- Kraj citata ---
ja i on idemo na velv isti smo smjer...
da je barem tako kod nas, ok nije guzva neka, da se vjezbat, ali nekad bas ne mogu radit sto hoću!
pozz, idem spat... :binkybaby:
loris46:
--- Citat: ghostride666 - 23 Studeni, 2010, 23:13:07 ---evo da se i ja pohvalim. 2g sam trenirao boks i nakon toga sam krenuo u teretanu champion u rijeci. u koju već idem skoro godinu dana. zadovoljan sam rezultatima i opčenito. dođem kad hoću i radim koliko i šta hoću. radim po programu koji sam si prilagodio. puno toga sam naučio i uvijek sam slušao starije i "jače" momke. uzimam 100% whey proteine. imam 17g,175cm i 75kg...malo me jebe kilaža jer sporo ide gore al jbg. na benchu dizem 110kgx1(pravilno). htio sam pitati kojeg iskusnijeg momka jer sam već pitao neke kako da dobijem još mase. dal da uzmem kreatin ili neki mega mas (po mogućnosti da mega mas nije neki ultra odvratan)???
--- Kraj citata ---
kretain nemoj, moras ga konstantno 3mj uzimat i onda 1mj pauze.. te moras ucestalo vjezbat..njegova svrha je da ti salje vise vode u misice, te ako nebi trenirao 2-3mj sve ti otpada u vodu.....
jedini mega mass koji bi ti preporucio je od widera 2000, oko 10kg, 520kn..jako kvalitetan..
svbeljan:
ako te nis ne boli dan nakon teretane nisi nis napravio :drunken_smilie:
mene uvijek...al bas uvijek sve sta sam radio bolilo jos nakon 2-3 dana
tako je kad treniras s jacima pa ih pratis :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju