Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
junior:
posto sam ja jos u razvoju, tj. pred kraju razvoja ne uzimam na proteini i nema mi smisla jos pazit na hranu, a kad prestanem rast morat cu pocet pazit na prehranu....
kak vi stojite s proteinima jel se to isplati???
PROOF:
ja dobio 7 kila .... sad sam na 80 +1 :D inace 178 cm sam visok... ja uzimam nutrabolics hyperwhey,dymatize elite casein,animal pump a imam doma za prodat maxx booster i nutrabolics noz iv ako ko zeli... jako jeftino posto doma stoje a nemogu ih popit jer mi ne valjaju.... maxx je od grožđda a noz od naranče(nes slicno cedeviti alo malo jaci okus) od svakog sam uzeo par mjerica i okus mi nije dobar(inace imam slab zeludac pa me jebe okus) .....treniram 3 put tjedno i tako...trenutno sam krenuo sa masom :D
--- Citat: junior - 23 Studeni, 2010, 21:25:05 ---posto sam ja jos u razvoju, tj. pred kraju razvoja ne uzimam na proteini i nema mi smisla jos pazit na hranu, a kad prestanem rast morat cu pocet pazit na prehranu....
--- Kraj citata ---
a sta ti jedes ako ne zelis proteine?? jbt??? malo se informiraj :headbang:
pralas:
--- Citat: junior - 23 Studeni, 2010, 21:25:05 ---posto sam ja jos u razvoju, tj. pred kraju razvoja ne uzimam na proteini i nema mi smisla jos pazit na hranu, a kad prestanem rast morat cu pocet pazit na prehranu....
--- Kraj citata ---
ja isto nisam htio piti proteine,i nisam pio prva 3mj....i onda dodem u teretanu i svih i piju,ja pitam lijepo jer steti to nes?on kazu da ne,to je dodatak prehrani...a u stvari i je,stara mi je doktorica pa je provjerila sve sastojke i nema sta stetiti :icon_thumright:
Misak:
eto ja imam 19 godina i sad vec nesto vise od šest godina idem u teretanu...
imam dosta iskustva u tome pa ako vas bilo sta zanima slobodno pitajte!
inace bas sam prije par dana razmisljao o tome da otvorim ovakvu temu!
bravo majstore dobra tema! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
PROOF:
ovi su mi najjaci sta ne zele uzimat proteine :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju