Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
dinko1981:
Sve je moguce i prekrasno kad imas 18, al u jednom momentu zivot se "dogodi" i lupi te lopatom po glavi, a mene je lupio nekoliko puta i malo jace i zato sam zapravo ponosan sta se jos borim i nisam odustao.
balki:
Nisam u ovom sportu al sam bio u nekim drugima pa vidim da ste obuhvatili kvalitetno dosta tematike (prehrana, teretana, kardio...) ali da se niste dotakli istezanja(?)
Pulss:
--- Citat: balki - 10 Prosinac, 2016, 03:02:45 ---Nisam u ovom sportu al sam bio u nekim drugima pa vidim da ste obuhvatili kvalitetno dosta tematike (prehrana, teretana, kardio...) ali da se niste dotakli istezanja(?)
--- Kraj citata ---
Jesan ja napisa da ga se izbjegava prije treninga i obavezan poslje treninga..
--- Citat: Ivan_200 - 09 Prosinac, 2016, 00:35:26 ---
--- Citat: Pulss - 08 Prosinac, 2016, 22:35:48 ---Ako taj mentalitet ''zivot je sam po sebi tlaka'' uvedes u treniranje i sve sta ide uz to.. Nema od tebe nista.
--- Kraj citata ---
nije to mentalitet, nego se jednostavno dogodi. mlad si još možda da shvatiš šta je kolega tija reć :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To je glupost ogromna. Pilajte koliko ocete ali od bilo kakvog cilja nema nista ako se u njega ne ulozi 100%...
Jedan moj poznanik je ima valjda najsjebaniji zivot za koji san ima priliku vidit. Dakle isa je u teretanu i preda se tome 100%, krenia sa powerliftingom pa sa Judom. U samom usponu svega toga i nekim ranim dvadesetim godinama umra mu je otac(mozdani). Niti godinu nakon toga umrla mu je i sestra od raka, a majka oboljela od leukemije. Nastavia je sa svin i nakon svega. koju godinu nakon toga u prometnoj kad su se vracali sa turnira mu je poginia najbolji prijatelj. Pazi on je u sve te godine, od svoje 18te. Radia je normalan posal 10 sati dnevno, i uz njega jos jedan da ima za placat opremu i hranu jer mu nije ima ko platit i brinia se o materi. Radia je doslovno od 7 ujutro do 10 navecer, pa nakon smjene u teretanu, prehrani se preda maksimalno ko i Judu. Do danas je bia 2 puta prvak u powerliftingu, europska medalja iz Juda, nekoliko puta medunarodni i prvak hrvatske ne znan ni samo koliko puta. Jos uvik radi ko njoj, jos uvik trenira i jos se uvik natjece, koliko cujen i zeni se uskoro.
Svaki put kad cujen od nekoga, ma to je tesko, nije to moguce, ma stas to toliko bit uporan nemoguce je to izdrzat, nasmijen se samo tako.
Nebi tribalo radit nikakve izlike ako nismo nesto u stanju napravit i pricat drugima okolo da se ne moze skroz posvetit tome i da je to tlaka. Nisu svi ko vi i neki stvarno mogu i oce.
dinko1981:
Ti i dalje ne kuzis poantu... Tom decku kojeg si naveo zivot je tezak tj tlaka sto ne znaci da nemoze nesta postic ako zeli ali to ne mijenja cinjenicu da mu je zivot tezak i ispunjen problemima, a to za mene znaci tlaka.On je u trening ulozio koliko moze i zeli, sigurno vise od mene, dali je on sada po tvom razmisljanju uspio a ja nisam? To zavisi od ciljeva, ja sam svoj manje vise postigao jer sam naso vremena i za posao i za dijete i ostale stvari koje cine zivot, meni tu teretana nije na prvom mjestu ali bilo bi zalosno dati u taj segment zivota vise nego sto realno mozes i zelis i onda nakon par mjeseci odustati u potpunosti od svega, to je poanta
Pulss:
Jao. Pa i nekome ko ima odlican zivot bez ikakvih problema nekad dopizdi neki dio u zivotu i dode mu da posalje sve u 3pm. Ne meni, ne tebi, nego svima to dode u zivotu. Neki tu odustanu, neki nastave dalje ko da nista nije bilo. O tome ja prican.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju