Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (947/955) > >>

dk7:
A to ti stvarno ne znam, nisam nikad tako mjerio svakom covjeku su drugacije potrebe za dekstrozom poslije treninga a to ti ovisi i o glikogenskim depoima. Probaj tako da stavis oko 20 30 grama za pocetak

ivano_007:
Mislio sam počet sa 20g, al nemam preciznu vagu pa neznam uopće koliko je to

Evo našao sam po netu da je ona mjerica wheya od 75ml jednaka otprilike 50g dekstroze, sad znam da tribam malo manje od pola uzet :icon_thumright: Zahvaljujem svejedno

Pulss:

--- Citat: ivano_007 - 07 Rujan, 2015, 12:25:27 ---Mislio sam počet sa 20g, al nemam preciznu vagu pa neznam uopće koliko je to

Evo našao sam po netu da je ona mjerica wheya od 75ml jednaka otprilike 50g dekstroze, sad znam da tribam malo manje od pola uzet :icon_thumright: Zahvaljujem svejedno

--- Kraj citata ---
Ma ne zamaraj se sa tim mjerenjima u gram, pogotovo mjerit whey u gram. Kolika je da je mjerica, uvik ide mjerica ipo do dvi, makar to bilo 100g  :toothy3:
A sa dexom krenes kako ti dk7 kaze, nepotrebno je za pocetak 50g. Mozes stavljat jednu zlicu za juhu, to ti je taman.  ;D

Mihaljevich:
Tema je umrla :P pa da je malo podignemo, znaci krenio sam nedavno u teretanu, jer se borim sa viskom kilograma (kad sam zivis desi se...)  e sada me zanima koje bi vjezbe preporucili, iii trebam li neke dodatke ?

di.ky.73:
iskustva megamass 4000 ili 2000???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju