Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
dk7:
Nesreca je bila odvratna, kad se sjetim produ me trnci. Znaci lezim na cesti pregažen i idem se dic da ne lezim na cesti dignem se rukaa mi ostane iza leda, ja gledam koji k****, gdje mi je ruka??? I vidim da visi u majici. Da znam sliku stavit pokazao bi vam na sta to sad lici haha
Pulss:
Kako je rame proslo ?
pralas:
Nemam video,nisam jos poceo snimati takve stvari.ako se ikad budem bavio trenerskim poslom onda bi snimanje imalo smisla.Zna ekipa iz gyma i toe to.A s druge strane to bas ne izgleda normalno jer se nabrijavam i divljam,ko zna sta bi ljudi mislili da sam neki psihopat haha
Ali forma mi je na toj kilazi picikato,ali dugo mi je trebalo citanja i isprobavanja dok se nisam usavrsio.Ima tu nekih caka koje su od presudne vaznosti zato vecina krivo radi.ja nemam nikakvih bolova ni problema cak ni kada radim bez pojasa 200 kg vise ponavljanja.A i nije moja visina sad toliko kritična da bi imao nekih problema sa formom,ima i dosta viših ljudi od mene koji brutalno dizu sa odličnom formom.
Btw znam ja tebe sa fejsa,nisam ni znao da si na ovom forumu ali sam skontao po inicijalima i slici.naletio sam brijem da imas neku trenersku stranicu ak se ne varam.ovo za ozljedu je uzas,strasno koji peh.jesi se vratio skroz u pogon?
dk7:
--- Citat: pralas - 21 Svibanj, 2015, 01:09:14 ---Nemam video,nisam jos poceo snimati takve stvari.ako se ikad budem bavio trenerskim poslom onda bi snimanje imalo smisla.Zna ekipa iz gyma i toe to.A s druge strane to bas ne izgleda normalno jer se nabrijavam i divljam,ko zna sta bi ljudi mislili da sam neki psihopat haha
Ali forma mi je na toj kilazi picikato,ali dugo mi je trebalo citanja i isprobavanja dok se nisam usavrsio.Ima tu nekih caka koje su od presudne vaznosti zato vecina krivo radi.ja nemam nikakvih bolova ni problema cak ni kada radim bez pojasa 200 kg vise ponavljanja.A i nije moja visina sad toliko kritična da bi imao nekih problema sa formom,ima i dosta viših ljudi od mene koji brutalno dizu sa odličnom formom.
Btw znam ja tebe sa fejsa,nisam ni znao da si na ovom forumu ali sam skontao po inicijalima i slici.naletio sam brijem da imas neku trenersku stranicu ak se ne varam.ovo za ozljedu je uzas,strasno koji peh.jesi se vratio skroz u pogon?
--- Kraj citata ---
malo sam skeptican za tvoju formu i tih 200 kg 10+ ponavljanja, to ni ja nisam radio u najboljim danima, nw govorim nista zlonamjerno, ali da kasnije nebi bilo diskus hernija i slicnih stvari. Je to sam ja, i imam trenersku stranicu, a da sam se skroz oppravio i nisam bas, a slike trenutnog stanja imas na stranici :)
pralas:
--- Citat: dk7 - 21 Svibanj, 2015, 01:41:12 ---
--- Citat: pralas - 21 Svibanj, 2015, 01:09:14 ---Nemam video,nisam jos poceo snimati takve stvari.ako se ikad budem bavio trenerskim poslom onda bi snimanje imalo smisla.Zna ekipa iz gyma i toe to.A s druge strane to bas ne izgleda normalno jer se nabrijavam i divljam,ko zna sta bi ljudi mislili da sam neki psihopat haha
--- Kraj citata ---
malo sam skeptican za tvoju formu i tih 200 kg 10+ ponavljanja, to ni ja nisam radio u najboljim danima, nw govorim nista zlonamjerno, ali da kasnije nebi bilo diskus hernija i slicnih stvari. Je to sam ja, i imam trenersku stranicu, a da sam se skroz oppravio i nisam bas, a slike trenutnog stanja imas na stranici :)
--- Kraj citata ---
Znam da si skeptičan,nisi jedini haha Puno njih bude skeptično dok me ne vide u gymu pa se šokiraju..
Ide mi mrtvo jednostavno i toe to.Ne moze mi nitko u Osijeku parirati na mrtvom sto se tiče mog godišta a bome ni puno starija ekipa(osim nekih dečki koji su isključivo powerlifteri puno tezi od mene i stariji),s obzirom da sam u tim krugovima ne znam nikog u Osijeku tko sa 20 godina moze dici 200 kg 1x,ma i to sam puno previse rekao.Već su me zvali da idem na natjecanje ali nije to za mene,ne vidim se ja u tome a niti treniram isključivo powerlifterski.Meni je izgled u kombinaciji sa snagom idealno.znaci izgled estete sa jebenom snagom na osnovnim vjezbama.
Ma ne moras se brinuti za ozljede,bez brige,proučavao sam ja sve.meni je forma na 1.-om mjestu,rađe necu ni dizati nego riskirati ozljede zato i izbjegavam maksimale na mrtvom jer tu nikada forma ne moze biti kako treba.
I čučanj mi je dobar ali benč mi kaska.Uvijek je kaskao.Ne znam jel to zbog toga sto imam dugačke ruke pa mi zbog toga mrtvo ide a benc kaska ili jednostavno nemam građu za bench.A iskreno ni ne radim ga bas često niti sam se zamarao previse s tim ove godine.to je nagodinu cilj popraviti.
Vidio sam slike,dobro je.vraćaš se lagano.ozljede su sranje ali sto te ne ubije to te ojača.samo jako :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju