Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (925/955) > >>

Iwo SR Tuono:
ja sam krenuo pred 3 mjeseca jer me frend nagovorio, tamo od sedmog do 12og mjeseca sam pao 14,5 kila samo sa dijetom i to ne nekom ultra strogom vise sam poslozio prehranu nego sto je bila ozbiljna dijeta i sad lagano dizem tegice i drzim dijetu na oko 1200-1300kcal dnevno. Ostalo mi je jos 3-4 kile da dodem na svoju idealnu tezinu pa ce ic pomalo do ljeta  :icon_biggrin: da sam neski teski lifter ko vi nisam ali odradim trening svaki dan osim subote i nedjelje i to je to. Problem je sta cim nesto pojedem odmah se hvata tako da jedem samo ribu,piletinu,salate i ostala g#vn# i cheat day vec 2-3 mjeseca izbjegavam jer nema smisla,nije mi tesko pratiti zacrtanu dijetu pa cak ni vikendom,zasad ide sve po planu  :toothy12:

Pulss:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Ožujak, 2015, 08:11:52 ---ja sam krenuo pred 3 mjeseca jer me frend nagovorio, tamo od sedmog do 12og mjeseca sam pao 14,5 kila samo sa dijetom i to ne nekom ultra strogom vise sam poslozio prehranu nego sto je bila ozbiljna dijeta i sad lagano dizem tegice i drzim dijetu na oko 1200-1300kcal dnevno. Ostalo mi je jos 3-4 kile da dodem na svoju idealnu tezinu pa ce ic pomalo do ljeta  :icon_biggrin: da sam neski teski lifter ko vi nisam ali odradim trening svaki dan osim subote i nedjelje i to je to. Problem je sta cim nesto pojedem odmah se hvata tako da jedem samo ribu,piletinu,salate i ostala g#vn# i cheat day vec 2-3 mjeseca izbjegavam jer nema smisla,nije mi tesko pratiti zacrtanu dijetu pa cak ni vikendom,zasad ide sve po planu  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Odlicno  ;D
A lako ti se hvata sve sta pojedes iz razloga sta ako si dugo na tom dnevnom unosu, 1000-1500kcal, tijelo ulazi u katabolizam i vise ne zivi nego je u stanju prezivljavanja, nakon nekog vremena se navikne na taj unos, i onda svaki gram koji preko toga uneses, spremit ce ga ko rezervu tj salo.
Probaj polako podizat unos, dizi hidrate, radi rotacije, unosi dovoljno zdravih masti, i nemoj se vise od 6-8 tjedana zadrzat na istoj prehrani, jer tilo se jako brzo navikne na sve, a onda ces prestat vidat rezultate.
Ali ozb, podigni taj unos jer ti najvise zdravlje pati od tog. Izracunaj si dnevni unos ovde http://www.centarzdravlja.rs/static/form/bazni-metabolizam-kalkulator#m .. I onda unosi 500 kcal manje, skini 250kcal prehranom i 250 treningom. Sa tima niskokaloricnima dijetama samo postignes da ti se vrate svi kg kad prestanes.

Ako se stvarno mozes drzat dijete i stroge prehrane, onda je Keto za tebe  ;D

Ares2009DM:
Onda mogu reći da sam ponosan što nisam u modi  :drunken_smilie:
Jooj,meni strašno zvuče ti brojevi vaši na dijetama...Ja bih s toliko kcal padao po kući i ne bih imao snage potrčati...
A pulss ti dobro kaže,nakon takvog niskog unosa i kad se izađe iz survival moda,sve se vrati za čas.
Jel probao neko tu keto? Zvuči ok,te navodno zadržava mišićnu masu što je i najbitnije. Ali opet ja ne znam kako bez uh  :laughing7:

avr freak:
ja čitam dosta tu sve ali ništa ne pišem.. pulss vidim da dobro prati i zna pa samim time i daje dobre savjete. Teretana nije u modi iz
razloga toga kaj je logično da budeš 15 piva popil prije i sa brdo manje muke nego ih izgubil gore u teretani. Naravno svatko kroji svoju
sudbinu i danas se sve svodi na to da budeš dio društva tako da ako cijelo društvo pije kak ti ne budeš. Ja igram tako da kome smetam nek
se makne i to je to, ne pijem ( osim ak je neka luda fešta pa se popije), ne pušim i teretana mi je rutina. Visok sam 190 sa 90kg ali "kvalitetnih"
onako kako sam htio oduvijek. Imam posloženu prehranu, jednom tjedno se udara kaj me volja. Pokraj toga sipam kreatin kad sam na treningu
koji mi je između 110-130 otkucaja. Svaki dan kombinacija vježbi drugog dijela tijela. Ne patim na six pack niti da je bico i trico izrazito velik tako da
sve je to umjereno i nikakva pucanja s prevelikim zamaranjima.. čovjek je i sam po sebi odmah bolji i bolje se osječa.
Uz to sve igram nogomet aktivno i vozim motor kad god stignem pogotovo kad je lijepo vrijeme, oni koji su probali na stazu
sa tako nečim znaju o čemu pričam i koliko sape treba.
Poruka je samo za sve da bez posložene prehrane, truda i znoja kile neče pasti same od sebe koliko god vi gladovali. Pravilnih 5 obroka sa
tjelesnom aktivnošču radi čuda. Da se razumijemo ne postiže se sve u 2 mjeseca i ono kaj se gleda po slikama, bitna je volja i želja a ostalo dođe
samo od sebe.

Stay tuned  :glasses9: :icon_thumright:

Pulss:

--- Citat: avr freak - 03 Ožujak, 2015, 17:29:26 ---ja čitam dosta tu sve ali ništa ne pišem.. pulss vidim da dobro prati i zna pa samim time i daje dobre savjete. Teretana nije u modi iz
razloga toga kaj je logično da budeš 15 piva popil prije i sa brdo manje muke nego ih izgubil gore u teretani. Naravno svatko kroji svoju
sudbinu i danas se sve svodi na to da budeš dio društva tako da ako cijelo društvo pije kak ti ne budeš. Ja igram tako da kome smetam nek
se makne i to je to, ne pijem ( osim ak je neka luda fešta pa se popije), ne pušim i teretana mi je rutina. Visok sam 190 sa 90kg ali "kvalitetnih"
onako kako sam htio oduvijek. Imam posloženu prehranu, jednom tjedno se udara kaj me volja. Pokraj toga sipam kreatin kad sam na treningu
koji mi je između 110-130 otkucaja. Svaki dan kombinacija vježbi drugog dijela tijela. Ne patim na six pack niti da je bico i trico izrazito velik tako da
sve je to umjereno i nikakva pucanja s prevelikim zamaranjima.. čovjek je i sam po sebi odmah bolji i bolje se osječa.
Uz to sve igram nogomet aktivno i vozim motor kad god stignem pogotovo kad je lijepo vrijeme, oni koji su probali na stazu
sa tako nečim znaju o čemu pričam i koliko sape treba.
Poruka je samo za sve da bez posložene prehrane, truda i znoja kile neče pasti same od sebe koliko god vi gladovali. Pravilnih 5 obroka sa
tjelesnom aktivnošču radi čuda. Da se razumijemo ne postiže se sve u 2 mjeseca i ono kaj se gleda po slikama, bitna je volja i želja a ostalo dođe
samo od sebe.

Stay tuned  :glasses9: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
“It's supposed to be hard. If it were easy, everyone would do it.”  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju