Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
Aprilia97:
Prosla su mi 2 mjeseca nakon teze operacije,pa krecem s vjezbanjem lagano
Zanima ako ima koji "pametniji" bilder da mi kaze koje sve tocno skupine misica rade na gladijatoru, na odredenim vjezbama? Snimim sutra video pa ako ima neko da mi kaze? :)
Pulss:
--- Citat: Aprilia97 - 20 Prosinac, 2014, 04:54:23 ---Prosla su mi 2 mjeseca nakon teze operacije,pa krecem s vjezbanjem lagano
Zanima ako ima koji "pametniji" bilder da mi kaze koje sve tocno skupine misica rade na gladijatoru, na odredenim vjezbama? Snimim sutra video pa ako ima neko da mi kaze? :)
--- Kraj citata ---
Ako nije neki kvalitetan bolje nemoj uopce vjezbat jer je meni sajla skoro oko iskopala, dva puta.
A imas noznu ekstenziju, prsa razvlacenja, prsa potisak, lat masinu, biceps pregib, triceps push/pull down, na nekima i zadnje rame, sjedeca povlacenja za latove..
Aprilia97:
Zaboravio sam ti zahvalit :icon_thumright:
Rezultati se vide lagano :)
Mislio sam krenut s nekim kreatinima,sta kazes? Dal se isplati pljunut lovu u to?
Pulss:
Ma sam pitaj :icon_thumright:
A uvik se u prvih 3-6 mjeseci najvise vidi napredak.
Ako nemas whey, ulozi rade u njega nego i kreatin.
Ako oces bas kreatin, onda uzmi. Lovu se isplati pljunit jer je to najtestiraniji suplement za koji je dokazano da pomaze u hipertrofiji.
Samo pazi na konzumaciju vode.
Kad kupujes kreatin, trazi da ima natpis Creapure, i kreatin sta je sitniji to je bolji, tj sta blize prahu.
Aprilia97:
Hmm,koji preporucujes sa proteini.si? Imam ducan u bliziini pa preporuci nesto sta da uzmem?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju