Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
ivanzd:
ajmo bilderi ako ima netko utega a umorio se i zeli prodat neka se javi na pm
Pulss:
Je evo razbacujemo se utezima neznan koje cu prije prodat.
PS imas njuskalo za takve stvari.
Corector:
Sklekovi su zakon, mogu se ruke i prsa dobit, ojacat podlaktice itd. Samo treba radit razne varijacije :headbang:
junior:
Nakon 2 godine, napokon se ponovo mislit vratit "ozbiljnom" treningu...
pod ozbiljan trening smatra to da treniram konstantno, bez prekidanja na par mjeseci kak je do sad bil slucaj....
treba mi vremena da se ufuram... u pon bil prvi trening nakon nekih 7-8 mjeseci... i danas upala ubija i tek sad shvacam kolko mi je falila ta bol u zivotu :)
mislim rokat whey i nista posebno i nista specijalno u teretani radit, samo da vjezbam...
al posto imam malo sala na trbuhu ( nista previse ) odlucil sam se na HIIT trening ujutro... ovaj program http://www.bodybuilding.com/fun/ultimate-8-week-hiit-for-fat-burning-program.html
pa ak imate kakav drugi prijedlog za sagorijevanje masti ( ne insanity :) ) predlozite....
hvala!
Pulss:
Evo stiga paket od Proteini.si, krece se sa def 3-1-3 tjedana, pa cemo vidit.. Napokon skola gotova i sad mi posal dopusta treniranje kad ocu :toothy10:
image hosting no registration
Sta se treninga tice, preslo se na eksplozivnost i snagu sa ugl old skul teretanom, homemade, bacve, uzad, kotaci, macole, deadlift, squat, bp..
Sta ima do vas ostalih bildera, jel se trenira?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju