Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
Pulss:
Nisan na kompu pa se nemogu raspisat..
Test boosteri itekako djeluju, samo ne ko sta svi ocekuju od njih, Koristi ih 8 tjedana, pa odi na ocitanja testao vidit ces razliku, a ocito sam nisi svjestan koliko je 20% testosterona vise.
Ne rade na principu kad ubacujes u sebe HGH, da dobijas sinteticki hormon, pa se proizvidnja tvog supresuje.
Probaj jedan booster, kvalitetan, pa onda kazi da nevalja. ;D
Neda mi se sad pisat, ali i estrogen blocker funkcionira itekako.
Preworkout suplemente nemoras preporucat jer to bas i nema smisla. Npr ovaj ripped freak na mene ne radi, dok na frenda koji je u tetetani 7 god funkcionira.
Ps prati tlak ako su u 3mj toliko pw suplementa proba :icon_thumright:
BoLT3K:
Trenutno 5 mjeseci bez pauze, a prije toga sam imao još pola godine nakon čega sam pauzirao radi slomljene šake. Tlak mi se čak i unormalisao, obzirom da sam prije jedva hodao i disao u isto vrijeme. A što se mene tiče, pre-workout treba preporučiti svakome ko hoće da dadne sve od sebe na svakom treningu. Nekome možda i ne treba, ali je meni potreban jer imam fakultet, trčanje i dva treninga dnevno. Barem za večernji trening sam siguran da mi treba. A za boostere sam rekao obzirom da svi misle da će djelovati kao IV testosteroni. 20 posto nije malo, ali obzirom da svi očekuju strašne rezultate za malo vremena, ne djeluje. Što se mene tiče, sve osim kreatina, pre-workout i aminokiselina je gubljenje novca ako se u kuhinji trudiš koliko u teretani. I da, probao sam dobar test booster. Cellucor P6 Black, 50 dana i nisam primjetio nikakvu znatnu promjenu. Ali i sam kažeš, nekome djeluje, nekome ne. Pozdrav, druže. :)
Pulss:
Nekome djeluje, nekome ne. To san mislia na PW ne na test boostere, al nema veze.
Nije mi jasto kako bi uopce ovaj P6 triba radit bez TT, jedina stvar koja ubiti dokazano podize razinu.
Logicno je da ce ti se tlak smanjit i unormalit ako i kilazu smanjis. Npr ja kad san ima 119kg bia je 145/115, sad je 125/70.
Definitivno me je to saznanje jos vise motiviralo da sta zdravije treniran i da tome tezin.
Nemoj me krivo shvatit. Ja nisan neki ogroman ljubitelj Pw proizvoda, popia san ih svega par puta.
Ali mislin da osoba koja nije u stanju trenirat BEZ Pw prizvoda, nebi uopce trebala trenirat. Ko da si pod prisilon nekog preparata koji te tjera da radis nesto sta ne zelis.
Ja kad izaden iz teretane jedva cekan kad cu se vratit, sad iden lec i jedva cekan sutra trening, a kad doden tamo najrade bi zubima sve utege pogulia koliko obozavan trenirat.
A da, te standardne price, ja bi rezultate na brzinu, nema od toga nista ;D
Ubiti i moguce je, ja tebi zdravlje, ti meni misic. :laughing7:
Tocno to, Protein i Kreatin kao osnova, dalje, vise manje sta god oces, i nije da je bas potrebno.
BCAA na skidanju cisto kao antikatabolik.
te-te-ac:
ima ko kakvih informacija o proteinima od konoplje ?? mislim nema thc pa nije nesto interesantno :icon_biggrin: ali jel valja cemu to ?? iskustva blabla ??
http://www.herbioplus.com/#!protein-konoplje/cpza
Pulss:
Ja znan jedino da je bljutav i da imas osjecaj ko da blato pijes, barem ovaj od nekih trava sta san proba ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju