Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
doritos:
e to ti neznam tocno jer nit ne sjecam se kolko je bilo , glavno mjerenje nam je bilo 20-40-60metara, msm to je najbitnije kod futbalera,bar je nama tada bilo :)
Faba:
--- Citat: doritos - 29 Prosinac, 2010, 22:35:44 ---e to ti neznam tocno jer nit ne sjecam se kolko je bilo , glavno mjerenje nam je bilo 20-40-60metara, msm to je najbitnije kod futbalera,bar je nama tada bilo :)
--- Kraj citata ---
:icon_scratch:
pricam sad s frendom,16 godina,igra za dinamo(nezz tocno koja "kategorija",ugl. kolko se sjecam jedno vrijeme je igro za 2 ekipe s Kovacicem),igra za repku ,pitam kolko je trco na 60 kaze da ne trce 60 m...ali da je na 100 trco 11.0
ako hoces,kazem ti na pm o kom se radi ;D
doritos:
--- Citat: Faba - 29 Prosinac, 2010, 22:40:35 --- :icon_scratch:
pricam sad s frendom,16 godina,igra za dinamo(nezz tocno koja "kategorija",ugl. kolko se sjecam jedno vrijeme je igro za 2 ekipe s Kovacicem),igra za repku ,pitam kolko je trco na 60 kaze da ne trce 60 m...ali da je na 100 trco 11.0
ako hoces,kazem ti na pm o kom se radi ;D
--- Kraj citata ---
Ja ti sad imam 23god, a kada sam ja trenirao intezivno po 2 treninga na dan,10treninga od pon do petka i tad sam igrao u Nk Zagrebu, tada smo mjerili stalno na 20-40-60 tada sam imao 15-18god...
Treninge sam imao na Ncm-u.
S menom su trenirali decki ko sto su Dudu, Chago, Rami, Frane Čaćić,Ivica Pirić itd.
to su bila vremena futbala i svega toga... :sad3:
CoK:
te-te-tko pa iskopaj koju sliku na fajsbuku, svi imaju tamo slike
te-te-ac:
pa znam zato ih i jebuckam.. sto nabuđene slike svoga mišićavmog tela kače po fejsu a na forum ih je bed stavit.. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju