Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (62/955) > >>

PROOF:
danas prsa biceps srednje rame odradio.....  odmor do utorka :D

dgeceg:
sad ču krenuti u teretanu,pa me zanima par savjeta, jer da idem svaki dan ili svaki drugi dan? imam 17 godina, težak sam 75 kg, visok sam 176 cm, nisam totalni početnik, mislim svako jutro i večer vježbam, više bih htio dobiti na masi a i na snazi,pa ako bi mi mogli preporučiti kakvu prehranu i nekakav trening bio bih vam jako zahvalan, probao sam se registrirati u bodybuilding forum ali neuspješno :/

PROOF:
ajde idi na building-body.hr portal i citaj citaj i samo citaj......

sfreak:

--- Citat: Tino vxr - 25 Studeni, 2010, 21:20:03 ---marko,slažem se s tobom.. :D
ljudi,nemojte se hvalit s tome tko koliko podigne kg u teretani,glavno je da se pravilno radi,i s manjim kilažama isto možete napravit dobar trening..samo laganini.
ča se tiče bencha,ja sam radio tako da bi spuštao nekih 3-4 sec,i zatim dolje zadržim 1 sec,podizanje oko 2  sec..najviše rezultata sam tako postigao.

radio bi prvo ravno letenje,3 serije po 10,8,6 ponavljanja, tempo 3-0-3-0
ravni bench,3 serije 10,8,6 ponavljanja,tempo 4-1-2-1... radio bi letenje,npr. 10 ponavljanja i onda odmah bez odmora na bench,isto 10 pon. nakon toga bi napravio pauzu od 60 sec ...

prije ravnog letenja/bencha,radio bi kosi,a nakon ravnog radio bi kontrakosi..

--- Kraj citata ---

e moj tino, citam ovo i kuzim sve kao sto kuzim kvantnu fiziku  ;D

svbeljan:
mene zanimaju vjezbe za prsa..konkretno
koje vjezbe razvijaju koji dio prsa.
dok sam isao u teretanu dizo sam 90 kila na benchu sa svojih 70 kila.
ali prsa mi izgledaju slabije nego sta jesu XD
uglavnom....između mi je kao prevelik razmak i čudno izgleda  :drunken_smilie:
kako ih proširiti prema sredini ?
po mogućnosti sa sklekovima.....mjenjanjem položaja ruku..jer mi se neide više u teretanu.na box prešao  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju