Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (6/955) > >>

igor.sb:
iso sam u teretanu 3-4 god znam sta pricam  :toothy3:

Misak:

--- Citat: junior - 23 Studeni, 2010, 21:44:11 ---kolko sad god imas?? imas kakvih problema s ledjima il tak slicno??

--- Kraj citata ---

sad imam 19 i po...

gle za pocetak ti mogu samo preporuciti da ne forsiras jako one teske vježbe kao sto su cucanj ili mrtvo dizanje jer tu ledja i zglobovi jako pate!

eto vidiš meni nije to niko rekao i da, imam problema sa ledjima i koljenima!

CoK:
Vidim da ima puno iskusnih ovdje pa da pitam...

kako povecati tjelesnu tezinu?

molim bez gluposti tipa, jedi...  :redface:

za covjeka koji pojede janje vece od ljubljane a ne primi se nista na njega

PROOF:
cameo da se razumijemo.... ne kazem da su sad proteini neki carobni napitak od kojeg ces postat mr.olympia nego za pwm kad ti tijelo treba brze proteine su zakon .....slazem se da je prehrana najvaznija bez rasprave uopce.... "uzalud" ti proteini i sta ja znam sta sve ne ako nemas barem malo sredenu prehranu...

ja radim uvijek nekih 8-12 ponavljanja bez obzira dal masa ili definicija.... jer je sve u prehrani...na defki smanjis malo UH i povecas serobne aktivnosti i da vidis kako idu kile dolje..nema veze sto ces ti napravit 3-4 ponavljanja vise u seriji ili ne sa definicijom :hello:

cok... regaj se na building-body.hr tamo imas jako puno korisnih informacija.... :headbang:

junior:

--- Citat: Misak - 23 Studeni, 2010, 21:50:46 ---sad imam 19 i po...

gle za pocetak ti mogu samo preporuciti da ne forsiras jako one teske vježbe kao sto su cucanj ili mrtvo dizanje jer tu ledja i zglobovi jako pate!

eto vidiš meni nije to niko rekao i da, imam problema sa ledjima i koljenima!

--- Kraj citata ---

to je najgore....kad krene netko i onda u teretani niko da bi rekal to nemoj jos to ti nije dobro i takve stvari....
dead lift i cucnjeve ne radim.... a proucaval sam te dvije vjezbe i treba jako dobro znat to pravilno izvest-...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju