Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (39/955) > >>

ivanm:
ISTINA JE da će svatko reklamirati svoj proizvod i nuditi ti ga kao najbolji, neovisno dal ti treba ili ne, dal ti koristi ili šteti, bitno je samo da ti TO KUPIŠ.
tako sa hranom, lijekovima, motorima, autima, ma sa svim na tržištu..

ivanm:
kruha, luka i kobasičetina, 6 piva mrzlih, j*** teretanu  :happy8:

marko209vx:
e moj bajkeru, ljudi se s godinama opamete a kod tebe vidim da ide suprotno...ajde molim te zasuti i nemoj vise nikad pisat u ovu temu  :icon_thumright:

a ta tvoja firma, herbalife, to nije firma to je sekta, a proizvodi su im POREZ NA BUDALE, drugim rijecima da kazem da ti skuzis, to ce kupit samo idiot koji ne razlikuje teglu proteina i teglu ajvara jer su njihovi proizvodi u kvaliteti jednaki ajvaru...
boze mili lji debili...

e i tebi sta je brat rekao da ne uzimas proteine...kako ti katze vx nikao nemoj jest meso, pogotovo piletinu jer je ona bogata proteinima, tj bjenacevinama za vas koji niakako da shvatite neke stvari...

Misak:

--- Citat: PROOF - 30 Studeni, 2010, 16:04:44 ---kak ide ona cajka idem u teretanu jedem samo masnu hranu...neka ciganska ili kakva vec :D

--- Kraj citata ---
bila je ova pjesma negdje vec u ovoj temi! eto ti PROOF

Poggiali:

--- Citat: Misak - 30 Studeni, 2010, 10:58:51 ---

masa je mama!

što mu znaci ta plazma? u prijevodu....

--- Kraj citata ---

Te plazma kekse sam ja naso sasvim slucajno pre nekog vremena, ima one kao piskote sto izgledaju ali ima i mlevene, i to  sa mlekom je pre pre pre fino , iii onda slucajno idem citat, vidim ima svasta u njima ( proteini recimo 12g, na 100g keksi... vlakna, vitamini a,e,c, b1, b6,  niacin, kalcij fosfor, zeljezo... )  To zderem 2 puta na dan :D , jedno pakovanje od 300g mi je za 2 puta , navuko sam se  :icon_biggrin:

p.s. na ovo Bajkerovo, samo jedno LOL xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju