Tehnički kutak > Styling skutera
bočna nogara montiranje
SlowRider:
Ako hoces da je jos vise nagnut u stranu, onda moras nosac savinuti malo prema vanjskoj strani.
Sumnjam da ce motor pasti ako gumu ispustis jer je ona i dalje kruta.
speed:
--- Citat: Dino - 11 Studeni, 2007, 07:59:31 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 11 Studeni, 2007, 01:09:50 ---fino je, moze jos malo, bilo bi mnogo lepse..
p.s. nije mi nikako jasno, zasto svi okrecete volan u suprotnu stranu?????????????????
toliko ruzno izgleda da nemam reci...
--- Kraj citata ---
Potpis,ali stvarno preružno izgleda :redface:
--- Kraj citata ---
pa sta niste vidili da je volan okrenuo u drugu stranu da se vidi nogara,stvarno su suvisni vasi takvi komentari,ako nemate sta pametnijeg rec nemojte ni odgovarat u temi
lijepo si smontirao i dobro izgleda
pitaNS:
--- Citat: speed - 11 Studeni, 2007, 11:46:35 ---
pa sta niste vidili da je volan okrenuo u drugu stranu da se vidi nogara,stvarno su suvisni vasi takvi komentari,ako nemate sta pametnijeg rec nemojte ni odgovarat u temi
--- Kraj citata ---
upravo zato sam tako okrenuo, da se vidi..
--- Citat: ---lijepo si smontirao i dobro izgleda
--- Kraj citata ---
hvala, stvarno mnogo lepše izgleda ovako..
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: speed - 11 Studeni, 2007, 11:46:35 ---
--- Citat: Dino - 11 Studeni, 2007, 07:59:31 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 11 Studeni, 2007, 01:09:50 ---fino je, moze jos malo, bilo bi mnogo lepse..
p.s. nije mi nikako jasno, zasto svi okrecete volan u suprotnu stranu?????????????????
toliko ruzno izgleda da nemam reci...
--- Kraj citata ---
Potpis,ali stvarno preružno izgleda :redface:
--- Kraj citata ---
lijepo si smontirao i dobro izgleda
--- Kraj citata ---
izvini macko, ja sam prvo decka pohvalio da je lepo, a postoji 734657834657834 uglova odakle se moze slikati sqt da se lepo vidi, i da volan stoji normalno.. citaj malo bolje..
speed:
ajde mi ti poslikaj svoj motor iz 734657834657834 uglova pa cu ti vjerovat,a kamo samo jednu stranu :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju