Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Rijeka - Split - Rijeka (na kavi)

<< < (2/4) > >>

Doomsday:
A jebentisve, jedan vikend,kad (i ako) se moje g#vn% od skuta oporavi, odo ja put Rijeke, samo na kavu sa tobon, Gene...

Ili, da nebude tebi dosadno, mogli bi se nać u Pagu na Pagu, na Pago il' dva... :zubo:

Ti priko Žigljena, ja priko mosta...

:toothy9:

robert:

--- Citat: Doomsday - 08 Studeni, 2007, 21:01:59 ---A jebentisve, jedan vikend,kad (i ako) se moje g#vn% od skuta oporavi, odo ja put Rijeke, samo na kavu sa tobon, Gene...

Ili, da nebude tebi dosadno, mogli bi se nać u Pagu na Pagu, na Pago il' dva... :zubo:

--- Kraj citata ---
recite kada pa eto i mene!
ono do grobnika mi nije dosta!

Genesis051:

--- Citat: Dino - 08 Studeni, 2007, 18:15:56 ---A gene koje si ti đubre  :laughing11:  :laughing3:  :laughing6: ,hehe,šala,šala,što se nisi javia kad si bia u Maslenici.Ja od kuće do maslenice imam desetak minuta vožnje

--- Kraj citata ---
Eee, da je malo ažurirat otkuda je tko (ma piše tamo, u jednoj temi), pa poć od kuće do kuće...
Znaš koliko bi to trajalo... :laughing7:
Računam s tim, da i ne bi, bar svakog trećeg, ni našli doma, ili bi bili u nekim obavezama...
Tjedan dana, garantiram...  :icon_thumright:

Mr J:
Gene ti si forumski maratonac! Vidim, prijevozno sredstvo se mijenja ali navike, volja i ljubav putovanja ostaje ista...  :icon_thumright:

Ja bih ti dao stafetu mira da okolo nosis po svijetu...  :headbang:

Genesis051:

--- Citat: Doomsday - 08 Studeni, 2007, 21:01:59 ---A jebentisve, jedan vikend,kad (i ako) se moje g#vn% od skuta oporavi, odo ja put Rijeke, samo na kavu sa tobon, Gene...

--- Kraj citata ---
To bi išlo... tri ure tebi - tri meni... Ako ideš autocestom (54 Kn, Split-Posedarje)... ako odozdola (uz more), onda bez troška cestarine, ali vremenski, oko 45-60 min. više... ma to treba na proljeće, kad zgrije... a i vrimena su pouzdanija...
Usput ti pokažem svoje (kod punice) ljetovalište...  :icon_thumright:

(plažica je prazna, slika je napravljena za Uskrs ove godine...)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju