Tehnički kutak > Tuning skutera
spuh sp180 na sr150
WiNdFuCkEr_kc:
evo ovako...znam da pase kompletan auspuh od sp-a na sr,zatim trebale bi koje rolice (odprilike) da to ide..??dali taj auspuh ima ili nema katalizatora?jer ima vise vrsta i po cemu je taj top bolji od serijskog auspuha od sr-a??na sr-u mi je sve serijski zasad...sprema se winter tunning pa se raspitivam malo....koji bi bil dobar setup???al bez 172 kitaa...
SRAD:
Ispuh ti odgovara bez ikakvih modifikacija, nije potrebno ni valjčiće mijenjat. Postoje dvije verzije stariji fxr i Sp 180 su bili bez katalizaora.
T.O.N.I:
od sr auspuh je dosta zaguseniji nego od sp i ima sa i bez katalizatora meni rekli da je nebitno je li sa ili bez samo zvuk jaci ako je bez
SRAD:
--- Citat: T.O.N.I - 21 Studeni, 2010, 21:21:02 ---od sr auspuh je dosta zaguseniji nego od sp i ima sa i bez katalizatora meni rekli da je nebitno je li sa ili bez samo zvuk jaci ako je bez
--- Kraj citata ---
Ispuh bez katalizatora je malo jači.
igor.sb:
neku preveliku razliku nes osjetit ak je s katalizatorom, sad da ono kazes vauu, osim sto ce se spuh vise grije
kad ide spuh od spa na sr pod obavezno moraju ici lakse role od serijskih 13,5, ako ostanu serijske skuter je ljen vise neg sa sr spuhom i to do 80-90 s dvojcom je uzas, poslje ide
role 12-12,5 pod OBAVEZNO
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju