Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner 50 sp

<< < (8/8)

devil_ma-yela:
prva felga mi se ne sviđa, bilo bi bolje da ima crne felge!

i ove crvene nalje sa strane na hrapavim plastikama gdje piše gilera, to isto maknut.

inače dobra kola!  :icon_thumright:

kilezg:
Puno bolja kola su mu bila koje je nedavno prodao ... kola koja su mu stajala u garaži a koja su sad u Puli.  :icon_biggrin:

bigfan:

--- Citat: kilezg - 23 Studeni, 2010, 20:45:19 ---Puno bolja kola su mu bila koje je nedavno prodao ... kola koja su mu stajala u garaži a koja su sad u Puli.  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
A Ta kola koja su sad u Puli su bila preopasna za mog sina to je islo strahovito brzo,tako da mi je ovo bilo bolje za uzet,ja kad vozim 70 on je na 8 tisuca okretaja  :dontknow:

ivanm:

--- Citat: bigfan - 23 Studeni, 2010, 20:04:01 ---hvala puno  :notworthy: jer moze za vikend ?

--- Kraj citata ---
može..

--- Citat: bigfan - 23 Studeni, 2010, 20:04:01 ---A Ta kola koja su sad u Puli su bila preopasna za mog sina to je islo strahovito brzo,tako da mi je ovo bilo bolje za uzet,ja kad vozim 70 on je na 8 tisuca okretaja

--- Kraj citata ---
ovo je idealan skut za klinca... još samo spuh gore i multivar, i bit će taman..

bigfan:
Pa to i ja mislim recimo vozio sam Generica i Gileru,pa koliko je Gilera stabilnija cvrsca kocnice su 10x jace,a snage ima da sam danas ja 100kg i sin 60 kg uz grskovicevu isli 64 sto je jako velika novost  :toothy10: jer dok smo isli sa Genericom ja bi na taj brijeg s autobusom a sin s motorom  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju