Tehnički kutak > Garaža

Gotov tuning Sportcitya 2T!!

<< < (2/17) > >>

ivanm:
2008.

pralas:
i kako ide,ubrzanje-krajnja?

ivanm:
s obzirom da je zracnjak gus i da skut ima 107 kg, dobro je. Da je malo preradit kit pa jaci spuh, bilo bi jos bolje, al ovako je ok, ipak je to city skut.

funkyzg26:

--- Citat: ivanm - 20 Studeni, 2010, 18:50:34 ---ja nemam slike, osim ako ga on slika izvana, a spuh ko spuh, gianelli je svaki tih osim naravno shota (moja tiha patnjo), inače ne stoje baš priče da je reverse u rangu yasuni R, nešto je slabiji, rekao bi 500 okretaja sigurno. Inace aprilia je ok, makar je cijela made in china, ima blok ko liberty i pristojno se ponaša. Dosta je težak ali i stabilan skut, 14 cola kotaci su milina a i kocnice dobro rade. Jedini mu je manjak nedostatak bočne nogare.

--- Kraj citata ---

hehehe nisi čuo rekorda još , brijem da je glasniji i od shota i narda , moram nekog čut na yasuni r ili zxru u živo nešto od tog dvoje ču uzet jel sam oglušio od ovog rekorda i svi oko mene , jel bila blokada na početku grane reversa jeste to skinuli , i na zračnjaku je reverse pa ti se čini da je dosta slabiji od yasuni r , a i napravljen je za zračnjaka i to igra ulogu

maminjo:

--- Citat: ivan pralas - 20 Studeni, 2010, 19:11:27 ---i kako ide,ubrzanje-krajnja?

--- Kraj citata ---

Ubrzanje odlično, a krajnja neznam iza 80 su samo slova tak da ne znam a sigurno 90-95

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju