Tehnički kutak > Garaža
Gotov tuning Sportcitya 2T!!
maminjo:
Ja sam se već usro tj. popizdio da mi u orginal servisu nisu zamijenili ležajeve i radilicu kak su rekli da su mijenjali, a i to otom potom, bumo vidli, ak je novo ne bi smjelo riknut daljnih 5000km....iskreno ne vjerujem im!!
ivanm:
sa ovakvim setupom i samostalnom pripremom mješavine nebi smjelo 20000 km riknut..
SlowRider:
Na kraju dolazimo do zakljucka da je na piaggiu uljna pumpa slaba tocka, previse elemenata ima koji jako povecavaju rizik prestanka rada uljne pumpe. Jos kada su u upotrebi jeftiniji materijali onda je to jos veci rizik.
Skuteri koji imaju zupcanik na uljnoj pumpi koji je direktno na radilici ili na zupcaniku radilice imaju pouzdaniju uljnu pumpu kojoj doslovno nema sto otici nakon vise desetaka tkm.
ivanm:
tehnički je to napredan prijenos snage u odnosu na zupčanike ili lanac, zupčasti remeni, dve remenice, mali su gubici u prijenosu al je sklon kvarovima..
igor.sb:
normalna pojava na ac piaggio masinama pogotovo bb nekom se desi odma a nekom nakon 10tkm, nekom nikad i kad je piksna zdrava jednostavno od trenja dolazi do cviljenja, najvise kad je hladan, kad se ugrije prestane
imao je cok zupcanik s iglicastim lezajem u originalu, a da se i napravit isto, piksna van, lezaj unutra
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju