Općenito > Generalno o skuterima

Desno staklo za gileru runner 50 sp

<< < (4/4)

3alfa3:

--- Citat: cosa_wp - 21 Studeni, 2010, 19:13:29 ---to je ja sam oba retrovizora platio 30 kn

--- Kraj citata ---

U ZG za 30 kuna ne mozes kupit ni novcanicu od 20 kn  :toothy12:

cosa_wp:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Studeni, 2010, 20:21:10 ---U ZG za 30 kuna ne mozes kupit ni novcanicu od 20 kn  :toothy12:

--- Kraj citata ---

a cuj vjerujem da mozes samo treba njuskati i traziti a kome se to dns da i ko ima vremena za to!

3alfa3:

--- Citat: cosa_wp - 21 Studeni, 2010, 20:25:12 ---a cuj vjerujem da mozes samo treba njuskati i traziti a kome se to dns da i ko ima vremena za to!

--- Kraj citata ---

Zamisli da u vrijeme prometne guzve (a u ZG je to uvijek) moras vozit (autom) sat vremena (mozda i vise) u jednom i toliko u drugom smjeru i sve to zbog "ustede" od 20tak kuna u slucaju jednog stakla retrovizora. Usteda je pod navodnicima zato jer ces potrosit benzina puno vise nego sto ces ustedit. O izgubljenom vremenu i zivcima da i ne pricam...

cosa_wp:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Studeni, 2010, 20:34:11 ---Zamisli da u vrijeme prometne guzve (a u ZG je to uvijek) moras vozit (autom) sat vremena (mozda i vise) u jednom i toliko u drugom smjeru i sve to zbog "ustede" od 20tak kuna u slucaju jednog stakla retrovizora. Usteda je pod navodnicima zato jer ces potrosit benzina puno vise nego sto ces ustedit. O izgubljenom vremenu i zivcima da i ne pricam...

--- Kraj citata ---

ma slazem se ja s tobom i sve to stoji samo kazem

bigfan:
staklo napravljeno danas stavim slike ili sutra  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju