Tehnički kutak > Tuning skutera
zadnja kocnica
ChRiStIaN:
a gle...ja bi radije uzo minarelli makinu i bar znas na cemu si...a luna se tek od ove godine prodaje. na minarelliju imas vec disk zadnji, i jako dobru masinu kojoj ni netreba tuning...a ak i treba imas djelova u pekari lol
SlowRider:
Pa nece Luna ici 50km/h vise nego sada, ici ce nekih 10, max. 20km/h od sadasnje max. brzine. Imati ces samo bolje ubrzanje krajnja nece biti toliko izrazena. Dobro koci i bubanj za takav setup :icon_thumright:
A za minarelli masinu. Da imas onu iz 98.g negdje do 2000. stavis samo multivar i auspuh, pa netreba ti kit uopce, to ide jako dobro, dugo traje, malo trosi, ima snage.
Kad bi stavio kit, to bi bilo malo "brutalnije" kao npr. nemozes krenuti sa 2 osobe na jacem gasu, a da ne zavrsite na ledjima.
Prvo odluci sto sve zelis od skutera, koliko dugo mislis imati taj skuter, i to sve zbroji i izracunaj, jer tuning nije fixna cijena, kad jednom das novce u motor, on trazi sam od sebe dodatna ulaganja, uvijek se moze jos malo, pa jos malo...
robert:
--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2007, 23:04:22 ---Pa nece Luna ici 50km/h vise nego sada, ici ce nekih 10, max. 20km/h od sadasnje max. brzine. Imati ces samo bolje ubrzanje krajnja nece biti toliko izrazena. Dobro koci i bubanj za takav setup:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je i meni jasno da nece ici 50 vise nego sad!
meni je ubrzanje tako i tako vaznije nego krajnja!
zato sam na pocetku ove teme i pitao disk ili bolje pakne za bubanj!
kic je rekao ferodo! pogledat cu gdje ih ima i probati!
ili postoji jos koja druga marka?
robert:
--- Citat: robert - 07 Studeni, 2007, 23:08:14 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2007, 23:04:22 ---Pa nece Luna ici 50km/h vise nego sada, ici ce nekih 10, max. 20km/h od sadasnje max. brzine. Imati ces samo bolje ubrzanje krajnja nece biti toliko izrazena. Dobro koci i bubanj za takav setup:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kicho je rekao ferodo! pogledat cu gdje ih ima i probati!
--- Kraj citata ---
SlowRider:
--- Citat: robert - 07 Studeni, 2007, 23:08:14 ---
--- Kraj citata ---
kic je rekao ferodo! pogledat cu gdje ih ima i probati!
--- Kraj citata ---
Imas Malossi,Brembo,RMS, ima dosta tih marki neznam sad za bubanj...
Javi sto ti se nudi, jer ako dobijes ponudu za RMS, one jesu nesto jeftinije, ali postoji mogucnost da ce skripati, slabije kociti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju