Tehnički kutak > Tuning skutera
Remeni
SF2 Freak:
NIko ništa :dontknow:
Bidalot_C30:
Sta na kraju stavit na sr-a sa pia masinon?
Triba bi ga minjati ovih dana pa neznan sta da uzmen, dosad san ima 2-3 serijska piaggio koji si bili oko 150kn?
Ima li koji taj kevlar ili nesto slicno njemu da netriba neke razrade 300-500km da sidne lipo u polutke?
I koja je razlika malossi kevlar i special x ili kako se zove, jer mi je malossi najlakse nabavit?
Edit: vidim sad na webshopu kevlar je 816x18.5, a special 820x18.5, el ovo 820 duzina remena, ako je kolika je duzina serijskog?
daRio:
--- Citat: Bidalot_C30 - 28 Ožujak, 2013, 16:44:10 --- ako je kolika je duzina serijskog?
--- Kraj citata ---
811x18.5
Grale:
--- Citat: Bidalot_C30 - 28 Ožujak, 2013, 16:44:10 ---Sta na kraju stavit na sr-a sa pia masinon?
Triba bi ga minjati ovih dana pa neznan sta da uzmen, dosad san ima 2-3 serijska piaggio koji si bili oko 150kn?
Ima li koji taj kevlar ili nesto slicno njemu da netriba neke razrade 300-500km da sidne lipo u polutke?
I koja je razlika malossi kevlar i special x ili kako se zove, jer mi je malossi najlakse nabavit?
Edit: vidim sad na webshopu kevlar je 816x18.5, a special 820x18.5, el ovo 820 duzina remena, ako je kolika je duzina serijskog?
--- Kraj citata ---
Kakav ti odgovor očekuješ?
Profil prazan, pa se nemre vidjet koji je setup, a niti ga tu ne napišeš.
Ako je serijala uzmi serijski, Dayco il tak nekaj.
Vjerujem da bi se ovaj 820 dobro ponašal(tu imaš special, stage 6, ima i dayco tu dimenziju ja mislim).
A razlika između kevlara i speciala je ta da je special obični remen, samo duži od serijskog.
Bidalot_C30:
nema setupa :D samo reverse, moga bi probat taj special, koji su onda plusevi i minusi sa njim posto je duzi, veca krajnja pretpostavljan?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju