Tehnički kutak > Tuning skutera

Remeni

<< < (13/21) > >>

STJELE:

--- Citat: stylingmaniac - 27 Veljača, 2011, 23:02:54 ---našao sam na attacku od motorforce-a kevlar remen cijena je hmm 20 eura, jeli ima tko iskustva s tim remenom, ugl od malossi kevlara je kraći za 1cm i uži za 0,2mm (Article No:MF73.14023)

--- Kraj citata ---

jeli mi bolje uzeti duži remen od malossija iako je duplo skuplji ili mogu i motoforce, ajde ljudi što je bolje za strai dugi pia blok  :help:

ivanm:
malossi je za piaggio uvijek najbolji remen..

bakija:
i na kraju kakvu smo pouku izvukli da je za piaggia najbolji malossi kelvar.....tako san bar ja razumija....dali je onda na piaggio mašini ukoliko je kelvar na njoj potrebno stavljati kakve šajbe ili šajbice na variomati ako je di i koje debljine.

bakija:
imam sada na runneru top trophy, giannelli reverse,....imam seriski remen koji je gotov, po ovoj temi zakljućujen za je za piaggio najbolji malossi kevlar....u jednom moto dućanu u zadru san vidija poliniev remen cca,200kn ali nije kevlar.. imali neko iskustva stim remenima koi su tipa malossi,polini.top a da nisu kevlari..dali je to isto s*anje ko seriski ili ima neke rezlike.....i vaš prijedlog što da stavin ako iden na malossi kevlar dali je potrebno stavljeti kakve šajbe na multivar u odnosu na seriski remen koi je sada...

bakija:
up..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju