Tehnički kutak > Tuning skutera

Remeni

<< < (4/21) > >>

pralas:
meni se isto malossi kevlar odlicno pokazao...
imam ga nekih 2500-3000km,samo je bio problem prvih 300km dok remen nije sjeo u polutke ali od tada je sve super
samo zamjena svakih 5000km i nema straha od pucanja,naravno i to se moze dogoditi...

marin18:

--- Citat: ivan pralas - 27 Studeni, 2010, 11:30:18 ---meni se isto malossi kevlar odlicno pokazao...
imam ga nekih 2500-3000km,samo je bio problem prvih 300km dok remen nije sjeo u polutke ali od tada je sve super
samo zamjena svakih 5000km i nema straha od pucanja,naravno i to se moze dogoditi...

--- Kraj citata ---
naravno da moze,meni je hebo s roknuo nakon 2000milje,a sve je u centru...... ;D

IceMan:
a kako se ponaša standardni remen od piaggia i kolika mu je cijena u dućanu??

nrg extreme:

--- Citat: IceMan - 27 Studeni, 2010, 15:49:50 ---a kako se ponaša standardni remen od piaggia i kolika mu je cijena u dućanu??

--- Kraj citata ---
Oko 150 kuna košta ovisno gdje,u biti nešto manje.
Po meni se ponaša odlično čak i ljeti,imo sam kevlar prije i ne vidim neke razlike velike,
vozim serialu sa auspuhom pa je možda to razlog. :dontknow:

zak:
ja sam do sad imo na sr 150 serijski remen koji je napravio preko 12 tkm, poslje njega sam stavio dayco koji kosta 180 kn ,i nisam bas zadovoljan s njim . Budem stavio serijski koji dodje 220 kn i opet  nek vozi ko i ovaj prvi i svi sretni i zadovoljni..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju