Općenito > Oprema

Podkapa - najjeftinija?

<< < (2/7) > >>

ChRiStIaN:
@ slow - vise slicna prvom dizajnu...velicina je univerzalna...

SlowRider:

--- Citat: R50X - 07 Studeni, 2007, 21:10:32 ---Ja sam svoju isto platio 20 kn ,ista je kao ova na drugoj slici. Mislim da ti ne treba podkapa od 200 kn za par kilometara po gradu koje napravis dnevno

--- Kraj citata ---

--- Citat: KicHo7 - 07 Studeni, 2007, 22:17:21 ---@ slow - vise slicna prvom dizajnu...velicina je univerzalna...

--- Kraj citata ---

Mogu dobiti neku adresu, broj. To mi vise vrijedi nego rijeci da imate podkapu, htio bih i ja :toothy11:

stark1:
ej ajd nek mi neko objasni svrhu te podkape

SlowRider:

--- Citat: gigo_sf2 - 07 Studeni, 2007, 22:43:56 ---ej ajd nek mi neko objasni svrhu te podkape

--- Kraj citata ---

Probaj se voziti sad po zimi bez nje i sa njom. Nije bas ugodno kada ti hladan vjetar puse u bradu. I magljenje vizira je mnogo manje.

ChRiStIaN:

--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2007, 22:53:23 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 07 Studeni, 2007, 22:43:56 ---ej ajd nek mi neko objasni svrhu te podkape

--- Kraj citata ---

Probaj se voziti sad po zimi bez nje i sa njom. Nije bas ugodno kada ti hladan vjetar puse u bradu. I magljenje vizira je mnogo manje.

--- Kraj citata ---

zaboravio si rec da sjebes grlo sam tak...za lice ti je toplo, ne puse po vratu, bradi i tak jako u kacigu...

a to slow ak oces dodi do mene jedan dan imas malo vise pola sata pa odemo do tamo di sam ja uzeo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju