Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Svi razni motori !! pogledajte prebrutalno
steeef:
ja bi rekel da je asfalt izlizan skroz i da opće nema gripa,pogotovo još kak ulaze u zavoj..kočnica naginjanje i ode u jagode..
Edy46:
ima jedan video isto na toj cesti di panduri cekaju i ovaj na kawasakyu isa uc u okuku i vidia njih i satra se covik tocno isprid njih dosa zamisli tog stosa :sad3: :sad3:
ApriliaMaster:
--- Citat: Edy46 - 20 Studeni, 2010, 19:31:16 ---ima jedan video isto na toj cesti di panduri cekaju i ovaj na kawasakyu isa uc u okuku i vidia njih i satra se covik tocno isprid njih dosa zamisli tog stosa :sad3: :sad3:
--- Kraj citata ---
209:
ja nekuzium cemu paljenje jebenih rotirki nakon sto ovaj dolazi do motora i pokusava ga dignut s poda.
Realno pomaknuli su se 3 metra naprijed naspram tamo gdje su bili i kraj . Cemu rotirke ? Nit frajer bjezi, nit ima oruzje niti nista.
ApriliaMaster:
--- Citat: 209 - 20 Studeni, 2010, 20:02:54 ---ja nekuzium cemu paljenje jebenih rotirki nakon sto ovaj dolazi do motora i pokusava ga dignut s poda.
Realno pomaknuli su se 3 metra naprijed naspram tamo gdje su bili i kraj . Cemu rotirke ? Nit frajer bjezi, nit ima oruzje niti nista.
--- Kraj citata ---
Oce se osigurat da mu naplate kaznu da nebi gas dodao :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju