Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Svi razni motori !! pogledajte prebrutalno

<< < (5/7) > >>

steeef:
ja bi rekel da je asfalt izlizan skroz i da opće nema gripa,pogotovo još kak ulaze u zavoj..kočnica naginjanje i ode u jagode..

Edy46:
ima jedan video isto na toj cesti di panduri cekaju i ovaj na kawasakyu isa uc u okuku i vidia njih i satra se covik tocno isprid njih dosa zamisli tog stosa  :sad3: :sad3:

ApriliaMaster:

--- Citat: Edy46 - 20 Studeni, 2010, 19:31:16 ---ima jedan video isto na toj cesti di panduri cekaju i ovaj na kawasakyu isa uc u okuku i vidia njih i satra se covik tocno isprid njih dosa zamisli tog stosa  :sad3: :sad3:

--- Kraj citata ---

209:
ja nekuzium cemu paljenje jebenih rotirki nakon sto ovaj dolazi do motora i pokusava ga dignut s poda.

Realno pomaknuli su se 3 metra naprijed naspram tamo gdje su bili i kraj . Cemu rotirke ? Nit frajer bjezi, nit ima oruzje niti nista.

ApriliaMaster:

--- Citat: 209 - 20 Studeni, 2010, 20:02:54 ---ja nekuzium cemu paljenje jebenih rotirki nakon sto ovaj dolazi do motora i pokusava ga dignut s poda.

Realno pomaknuli su se 3 metra naprijed naspram tamo gdje su bili i kraj . Cemu rotirke ? Nit frajer bjezi, nit ima oruzje niti nista.

--- Kraj citata ---

Oce se osigurat da mu naplate kaznu da nebi gas dodao :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju