Ostalo > Svijet računala i mobitela

HTC Wildfire vs Nokia X6?

<< < (2/4) > >>

Misak:

--- Citat: robert - 16 Studeni, 2010, 23:24:18 ---ja nikada nisam imao problema sa nokiom. u zadnjih 10-12 godina sam ih imao najmanje 15 komada.

--- Kraj citata ---

zasto tako cesto mijenjas mobitele?  ???   ???

robert:

--- Citat: Misak - 16 Studeni, 2010, 23:28:20 ---zasto tako cesto mijenjas mobitele?  ???   ???

--- Kraj citata ---
zato što sam radio na baušteli. neki pali sa skele, neki u vodu i tako :hmh:

Rossi:

--- Citat: robert - 16 Studeni, 2010, 23:24:18 ---ja nikada nisam imao problema sa nokiom. u zadnjih 10-12 godina sam ih imao najmanje 15 komada.

--- Kraj citata ---
nikad ni ja nisam imo problema..pohvale sve za nokiu ali su nesto poceli da glume ...isto kao da im nije u cilju da razvijaju mobitele ...siguran sam da i i oni mogu npr iamt 1 ghz proc i slicno kao Samsung ,HTC i slicni ...ali izgleda da nisu zaintresovani za to ...jbt uzmem n97 u ruke ...kod multi taskinga tel zakuje ..spori ...strasno...a n97 je velik ..u njega su mogli ugurat sta im je zelja...ali eto nece oni nesto ..glume

robert:
tu na žalost ima istine! točno je da nokia u nekim stvarima zaostaje! donose svako nekoliko novi model ali taj novi model je možda samo 15% po tehnici drugačiji

Rossi:

--- Citat: robert - 16 Studeni, 2010, 23:45:12 ---tu na žalost ima istine! točno je da nokia u nekim stvarima zaostaje! donose svako nekoliko novi model ali taj novi model je možda samo 15% po tehnici drugačiji

--- Kraj citata ---
da ...rade stvarno glupe stvari..ali nokia je mozda prije 2 god izjavila...da nece puno razviajt telefone ..mozda 3-4 modela godisnje ...kao nije im primarni cilj da razvijaju toliko telefone. ..vec da se prodaju ..malo glupa izjava ..ali cito sam na jednom forumu kompletan taj tekst..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju