Ostalo > Svijet računala i mobitela
zastita wirelessa
PROOF:
dakle zanima me kako zastit wireless wpa ili wpa 2 zastitom..neko mi jebe majku ocito jer ujutro nema mene doma a ni starog(jedini koristimo wireless u kuci) a pod ispisom spajanja je spojen za to vrijeme i skinuto vise od pola gb..nije mi za pola gb jer imam flat ali nes me jebat majketi :D pa raspisite se :D
fatal1ty:
na postavkama rutera samo staviš koja mac adressa se može jedino spajati na net i problem gotov,nemoraš ni imat nikakvu zaštitu,svako će ti se moć spojit na ruter,ali neće moć na net...a možeš i kombinirat sa zaštitom WPA/WPA2,to isto postavljaš na postavkama rutera.
Inače to s mac adresama je jedina prava pouzdana zaštita,ovako se ove zaštite mogu probiti,ja osobno znam wep probit,sa wpa/wpa2 nisam još uspio jel me nekaj jebe ali se nadam da ću i to skoro.Makar sumnjam da to zna puno ljudi općenito,jednostavno staviš wpa2 i sumnjam da će ti netko hakirat ključ,ljudi neznaju ni wep hakirat...
PROOF:
znaci napisem u mozillu onu adresi 192.168.1.1 i tamo negdje stavim wpa2 zastitu?
Pupo:
Skida ti komp update il nešto, čisto sumnjam ako imaš za pass za WPA jedno 14 znamenki tipa n.+b9T%3$bhJ!qš
Gizmo.:
--- Citat: PROOF - 16 Studeni, 2010, 20:21:55 ---znaci napisem u mozillu onu adresi 192.168.1.1 i tamo negdje stavim wpa2 zastitu?
--- Kraj citata ---
tak je
a i ako ti se da prckati pogledaj negdje obicno pod status>connected clients
i tamo pise tko ti je trenutno spojen na ruter, imas mac adresu racunala, ip adresu na tvom ruteru, al ono sto bi te moglo zanimati je hostname iliti ime racunala...a kako ljudi obicno stavljaju svoje ime, prezime ili neki osoban podatak, eto jednostavnog nacina koji bi ti mogao pomoci da vidis tko se spaja :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju