Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Placam 50-75 kn za slike masine.
3alfa3:
--- Citat: gokiSP - 16 Studeni, 2010, 16:58:00 ---Dakle, fotku uz potpis autora može staviti na svoj sajt bez da mu je autor prethodno dao/prodao prava/copyright?
--- Kraj citata ---
Da. Tako je barem (bilo) u novinama, casopisima i sl.
Mozda je bitno da se samim prkazom slike ne stice neka materijalna dobit nego samo ilustrira clanak, ali tako je bilo kad sam se bavio izdavastvom
gokiSP:
Mislim da to nije tako u ovom slučaju :icon_scratch:
Ja svoje fotke koje prodam prodam uz autorska prava s kojim kupac ima pravo tu fotku objaviti na svom portalu/novinama, ali ne smije dalje prodavati, mijenjati... Ako kupi copyright onda je fotka njegova i s njom može raditi što god poželi.
Dakle, čovjek bi trebao navesti da nudi 50 kn za toliko i toliko fotki i da uz njih želi prava/copyright.
No, mislim da to nekoga tko se ne bavi time ne zanima i on će prodati copyright za 50 kn. :icon_biggrin:
JogFromYamaha:
imam ti kompletne slike od minarelli 50 100 2t masine
od kineske 50cc 2t masine
od 4t 125 i 200 piaggio masine
pa ono dam ti ih samo hocu znat za sto ti to treba jer necu vidjet svoj rad na nekom bosanskom sajtu di neko prodaje manual kako sastavljat makinu korak po korak i zaraduje s time pare. Ako si ozbiljan i zelis mi objasnit zas ti to treba mi posalji poruku na PM
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju