Tehnički kutak > Injection

Aprilia Sr 50 ditech

<< < (5/15) > >>

Zack04:
to je u glavi motora jel tako ? sve komplet dizi i ocisti, imas i pumpu goriva i nju sredi

cu_dbk:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,42585.0.html  pomagajte molim vas :)

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Zack04 - 16 Studeni, 2010, 20:03:03 ---to je u glavi motora jel tako ? sve komplet dizi i ocisti, imas i pumpu goriva i nju sredi

--- Kraj citata ---
a šta da sredi oko pumpe goriva, to je zatvorena pumpa goriva koju kad rastaviš više ju nemožeš sastavit kako treba, nepostoji način da se očisti kao ni način da ju popraviš ako nevalja, ono što pumpi možeš provjerit je jedino pritisak i to je to

jole098:
To sam baš htjeo reči,kako pumpu riješit??

Spider_Man:
Eto i moj ne želi upaliti  :sad1:

Zadnji put sam ga vozio negdje u 9 mjesecu i u 10 mjesecu sam ga spremio za zimu, dakle nalio pun rezervar te izvadio akumulator...

i nisam ga palio do sada...a jbga nisam stigao...i danas samo vergla i ne pali...

sad, moguće je da je akumulator preslab...jer ja kad okrenem ključ pumpa goriva se pokreće, no kada probam upaliti vergla i vidi se da nema snage da upali, pali se i gasi lamipca za ulje i inkjet dok pokušavam upaliti...

vjerojatno je problem u akumulatoru...a možda je i svijećica u pitanju, jer ju nisam izvadio nego je stajala u motoru...makar je nova bila...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju