Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kako umrežiti kompjutere?
andy:
Možda vam nije naveden isti workgroup.. Ako nije moš ga j#bat
istipa622:
--- Citat: andy - 16 Studeni, 2010, 22:09:39 ---Možda vam nije naveden isti workgroup.. Ako nije moš ga j#bat
--- Kraj citata ---
a kako da to napravim ili provjerim :icon_scratch:
eladio:
hebote ja sam u vasim godina preko paralelnog null kabela spajao 2 kompa i igrao u mrezi sa susjedom ignition preko IPX protokola.. i to na win95icama..
a vama ovaj tcp/ip plug & play protokol radi probleme :angry7:
za pocetak desni klik na my computer i pogledaj sta tamo sve ima pod properties :laughing7:
Pupo:
--- Citat: eladio - 17 Studeni, 2010, 00:07:14 ---hebote ja sam u vasim godina preko paralelnog null kabela spajao 2 kompa i igrao u mrezi sa susjedom ignition preko IPX protokola.. i to na win95icama..
a vama ovaj tcp/ip plug & play protokol radi probleme :angry7:
za pocetak desni klik na my computer i pogledaj sta tamo sve ima pod properties :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kad se sve uzima zdravo za gotovo, niko nebi malo se informirao s nekom literaturom il googleom. Odnosno, čovijek bi rekao kad ste se uspjeli svi umrežit tako i igrat cod, da znate i sherat fajlove.
Al najlakše je odradit sa DC++ om :)
istipa622:
--- Citat: Pupo - 17 Studeni, 2010, 11:13:07 ---Kad se sve uzima zdravo za gotovo, niko nebi malo se informirao s nekom literaturom il googleom. Odnosno, čovijek bi rekao kad ste se uspjeli svi umrežit tako i igrat cod, da znate i sherat fajlove.
Al najlakše je odradit sa DC++ om :)
--- Kraj citata ---
eh čovjek bi možda rekao ali nije tako...
i probao sam nesto iskopat ali nigdje nepise nesto to šta mene zanima...inace zato i je podforum "Svijet računala" da postavimo slična pitanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju