Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kako umrežiti kompjutere?

<< < (2/5) > >>

andy:
Možda vam nije naveden isti workgroup.. Ako nije moš ga j#bat

istipa622:

--- Citat: andy - 16 Studeni, 2010, 22:09:39 ---Možda vam nije naveden isti workgroup.. Ako nije moš ga j#bat

--- Kraj citata ---

a kako da to napravim ili provjerim  :icon_scratch:

eladio:
hebote ja sam u vasim godina preko paralelnog null kabela spajao 2 kompa i igrao u mrezi sa susjedom ignition preko IPX protokola.. i to na win95icama..

a vama ovaj tcp/ip plug & play protokol radi probleme  :angry7:

za pocetak desni klik na my computer i pogledaj sta tamo sve ima pod properties  :laughing7:

Pupo:

--- Citat: eladio - 17 Studeni, 2010, 00:07:14 ---hebote ja sam u vasim godina preko paralelnog null kabela spajao 2 kompa i igrao u mrezi sa susjedom ignition preko IPX protokola.. i to na win95icama..

a vama ovaj tcp/ip plug & play protokol radi probleme  :angry7:

za pocetak desni klik na my computer i pogledaj sta tamo sve ima pod properties  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Kad se sve uzima zdravo za gotovo, niko nebi malo se informirao s nekom literaturom il googleom. Odnosno, čovijek bi rekao kad ste se uspjeli svi umrežit tako i igrat cod, da znate i sherat fajlove.

Al najlakše je odradit sa DC++  om :)

istipa622:

--- Citat: Pupo - 17 Studeni, 2010, 11:13:07 ---Kad se sve uzima zdravo za gotovo, niko nebi malo se informirao s nekom literaturom il googleom. Odnosno, čovijek bi rekao kad ste se uspjeli svi umrežit tako i igrat cod, da znate i sherat fajlove.

Al najlakše je odradit sa DC++  om :)

--- Kraj citata ---

eh čovjek bi možda rekao ali nije tako...

i probao sam nesto iskopat ali nigdje nepise nesto to šta mene zanima...inace zato i je podforum "Svijet računala" da postavimo slična pitanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju