Općenito > Generalno o skuterima

Tko je kriv?

<< < (3/4) > >>

X-Thug:
ako si sta i vidia...pogleda...malo poceka...zagazia nogom...niko nije staja...zatim vidia njega kako naljece svjetlosnom brzinom a ti se us*a u gace...on je kriv...jer ti ipak moras pogledat livo desno i malo sacekat...ja izletin na pjesacki pa mu ***** mater oca familiju sve svece na nebu blizu i daljnju rodbinu bezobzira bili zivi ili mrtvi...a ako izadje mrga onda dan petama vjetra

--- Citat: marko.p - 06 Studeni, 2007, 20:05:43 ---e da još nešto,vozač kad vidi znak za pješački on mora prilagoditi brzinu tako da u svakom trenutku može stat pa makar dečko pal s neba

--- Kraj citata ---
preteko si me...ali u krivu si...sta ako je on dotrca a ovaj ga nije vidia...pjesak je kriv samo ako izleti na pjesacki ko muva bez glave bez obzira na promet...jer ipak ko izleti na cestu bez gledanja u hrvatskoj taj je lud...mene strah nekad kad ti neka budala od 16/17 godina proleti u 120 km/h pokraj tebe ili na zujalicama sta lete okolo...pa nije bas svejedno ja se uvik uvjerin dobro a ono gori je sprd. ono je samo na kako kojen mistu

Yamaha_spy:
KRIV JE  :laughing6:
Tu nema zbora vise!

marko.p:

--- Citat: ---preteko si me...ali u krivu si...sta ako je on dotrca a ovaj ga nije vidia...pjesak je kriv samo ako izleti na pjesacki ko muva bez glave bez obzira na promet...jer ipak ko izleti na cestu bez gledanja u hrvatskoj taj je lud...mene strah nekad kad ti neka budala od 16/17 godina proleti u 120 km/h pokraj tebe ili na zujalicama sta lete okolo...pa nije bas svejedno ja se uvik uvjerin dobro a ono gori je sprd. ono je samo na kako kojen mistu
--- Kraj citata ---
pa zato u zakonu piše da vozać mora prilagoditi brzinu tako da može u svakom trenutku stat ako netko izleti na cestu

X-Thug:

--- Citat: marko.p - 07 Studeni, 2007, 10:01:21 ---
--- Citat: ---preteko si me...ali u krivu si...sta ako je on dotrca a ovaj ga nije vidia...pjesak je kriv samo ako izleti na pjesacki ko muva bez glave bez obzira na promet...jer ipak ko izleti na cestu bez gledanja u hrvatskoj taj je lud...mene strah nekad kad ti neka budala od 16/17 godina proleti u 120 km/h pokraj tebe ili na zujalicama sta lete okolo...pa nije bas svejedno ja se uvik uvjerin dobro a ono gori je sprd. ono je samo na kako kojen mistu
--- Kraj citata ---
pa zato u zakonu piše da vozać mora prilagoditi brzinu tako da može u svakom trenutku stat ako netko izleti na cestu

--- Kraj citata ---

al ako je nepregledno onda nije kriv jer ga mozda nije vidia...mozda je nizak...pa i pise da se nesmi vozit vise od 50 km/h po naselju pa ja vidin mnogo ljudi koji mnogo idu brze  i niko nije kaznjen

marko.p:

--- Citat: ---al ako je nepregledno onda nije kriv jer ga mozda nije vidia...mozda je nizak...pa i pise da se nesmi vozit vise od 50 km/h po naselju pa ja vidin mnogo ljudi koji mnogo idu brze  i niko nije kaznjen
--- Kraj citata ---
e sad....ako si vozač,vidiš znak za pješački,moraš prilagoditi brzinu i povečati pozornost....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju