Tehnički kutak > Tuning skutera
Pucanje iz auspuha?
cupavi:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Studeni, 2007, 12:14:58 ---
--- Citat: cupavi - 06 Studeni, 2007, 09:38:06 ---...pucat iz auspuha...
--- Kraj citata ---
struja
--- Kraj citata ---
Kaj sa strujom??
3alfa3:
--- Citat: cupavi - 06 Studeni, 2007, 13:15:00 ---
--- Citat: 3alfa3 - 06 Studeni, 2007, 12:14:58 ---
--- Citat: cupavi - 06 Studeni, 2007, 09:38:06 ---...pucat iz auspuha...
--- Kraj citata ---
struja
--- Kraj citata ---
Kaj sa strujom??
--- Kraj citata ---
Pa problem je u nepravilnom paljenju smjese. Uglavnom, nesto od ovoga.
-svjecica
-kabel svjecice
-bobina
-cdi
Mr J:
--- Citat: cupavi - 06 Studeni, 2007, 13:14:30 ---Probao i to ali puca i dalje :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Onda pogledaj ovo sto ti je alfa napisao... jer je pucanje iz auspuha u 2t masina iskljucivi produkt nepravilnog paljenja smjese (ili preskakanja impulsa), smjesa se vec pocne ispuhavati i onda svjecica zapali smjesu i ona u grani explodira - pucanje iz auspuha...
popovec:
ovoga samo jedno pitannjce i nemojte odma reci da sam blesav al kaj nije fora kad kresne iz spuha....ja imam 50sp jel zna neko mozda kaj da napravim da mi pukne iz spuha...kao govore da se okrece kljuc u vožnji ali neradi to baš...jel zna netko bilo tko...nebi ja to sad stalno radi nego bi skinuo spuh al ne cjeli ostavio bi ono koljeno da frendovima pokazem vatricu hahahaha..i sad da odma ne pocnu napadi nebi se ja tako vozio nego samo da frendovima pokazem...hihihi
replcnt:
--- Citat: popovec - 16 Studeni, 2007, 11:46:57 ---ovoga samo jedno pitannjce i nemojte odma reci da sam blesav al kaj nije fora kad kresne iz spuha....ja imam 50sp jel zna neko mozda kaj da napravim da mi pukne iz spuha...kao govore da se okrece kljuc u vožnji ali neradi to baš...jel zna netko bilo tko...nebi ja to sad stalno radi nego bi skinuo spuh al ne cjeli ostavio bi ono koljeno da frendovima pokazem vatricu hahahaha..i sad da odma ne pocnu napadi nebi se ja tako vozio nego samo da frendovima pokazem...hihihi
--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
presmiješno , čoek se jadan pati ima problem a ti oš da ti puca :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju