Tehnički kutak > Styling skutera

Priprema i farbanje plastike

<< < (2/3) > >>

gun_rider:
Netriba brusit sa 1000-1200...800 je MAXIMALNO jer kad idu 2 sloja boje na to i još ako ide lak sjajit će se ko pasje mudo. Samo kad brusiš brusi lagano i kružnim pokretima, nemoj upisat ko konj.
E sad da ti kažen zašto ne sprejen i kako san se ja zajebaaa...sve super ispalo i izgleda super, nekidan skida neku naljepnicu i taka malo sa krpon namočenom benzinom po tome (a skida san sa druge plastike koja nije pituravana naknadno) i kako san taka po toj plastiki koju san sprejen piturava sve san usra. Popizdia san. A nebi bilo lipo kad livaš benzinu i ako ti kapne tu i tamo po plastici...našta bi to ličilo nakon nekog vrimena. One boje u spreju su preosjetljive na sve te stvari...alkohol, benzinu, razrjeđivač...tako da ono...rađe nemoj :)

Mr J:

--- Citat: gun_rider - 11 Studeni, 2007, 23:30:25 ---Netriba brusit sa 1000-1200...800 je MAXIMALNO jer kad idu 2 sloja boje na to i još ako ide lak sjajit će se ko pasje mudo. Samo kad brusiš brusi lagano i kružnim pokretima, nemoj upisat ko konj.
E sad da ti kažen zašto ne sprejen i kako san se ja zajebaaa...sve super ispalo i izgleda super, nekidan skida neku naljepnicu i taka malo sa krpon namočenom benzinom po tome (a skida san sa druge plastike koja nije pituravana naknadno) i kako san taka po toj plastiki koju san sprejen piturava sve san usra. Popizdia san. A nebi bilo lipo kad livaš benzinu i ako ti kapne tu i tamo po plastici...našta bi to ličilo nakon nekog vrimena. One boje u spreju su preosjetljive na sve te stvari...alkohol, benzinu, razrjeđivač...tako da ono...rađe nemoj :)

--- Kraj citata ---

Za akril ne treba ali metallic treba...  :icon_thumright:

S.W.A.T.:
ali ako se nakon sto se sa sprejom posprica sa lakom prede...kako ce onda benzin doci do boje?????

vjerojatno glupo pitanje...al ne kuzim :dontknow:

jer mozda, i ponavljam mozda, bi se i ja odlucio za farbanje motora sav u crni...i to prije tehnickog sad u 2mj...al nemam 1000kn za profi farbanje...pa se bas mislim, moga bi sa sprejem...

znaci...ovu staru masku skroz sa brus papirom pobrusim (izšmirglam) i onda sa sprejom recimo 2 puta...neki bolji i kvalitetni sprej...i onda sa lakom predem kad se osusi...

i onda naletim na ovo...pa sad neznam dali bi...ne svida mi se ova boja...a nemam bas para za bacanje da bi dao 1000kn za to...a i necu imati 1000kn prije tehnickog...a fakat ne zelim ovu boju vise...

ima ko koj savjet?? :help: :notworthy:

Mr J:
Nikako ne sa sprejem, poslije si samo zadajes probleme pri skidanju spreja sa plastika...

S.W.A.T.:
ma dobro...o tome cu onda razmisljati...

a jel ima ikoji nacin a da nije sa kompresorom...
jer fakat nemam para da dam 1000kn za to sad...a rado bi ga ofarbao...
tj. jel mogu kupiti boju pa sa kitom sam ofarbati???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju