Tehnički kutak > Tuning skutera
Dodavanje olova u bezolovni benzin?
istipa622:
ja sam kupio bočicu od 300mL tog aditiva prije godinu dana i znam da sam dosta platio al nemogu se sjetit kolko tocno :icon_scratch:
ali znam da sam to koristio samo mozda 2-3 puta za staru Hondu CT 125...ide i bez toga :laughing7:
Crazy Kuree:
Pa eto u bosni na jednoj privatnoj benzinskoj ima još, i to davno su kupili to gorivo, samo što to niko ne toči osim mene i još 2-3 čovjeka u džipove stare... plave je boje :laughing3:
kilezg:
--- Citat: bakija - 16 Studeni, 2010, 11:51:15 ---osveti se mala razlika kad motor voziš u ful gasu nap. onda ćuješ kako se poćinje razlićati malo više nego uobićajeno. ja inaće toćin petrolovo 95 a kad utoćin omw super 100 osjeti se razlika pogotovo na nekom base ili midracu.
--- Kraj citata ---
Nemoj čovjeka hranit dezinformacijama :toothy12:
Kod 2T mašina ti 100 oktana apsolutno ništa ne mjenja. 95 je dovoljno i to je to (ma da te ispadne na puni tank manje od kune da točiš 100tku). Tako da onaj ko misli da mu dvotaktni scooter ide bolje je u zabludi ... ;D
dakle, bez dilema --> eurosuper bs 95
Crazy Kuree:
istina da ne ide bolje, al sa 98 čini mi se da je jednoličnije radio tj mirnije sipo sam i 100 oktana meni je to isto. Više oktana bi trebali sipat svi i sa base kitem ako ima jaku kompresiju
kilezg:
Inače ... npr. u dvotaktne crossere ljudi toče čak i 91 oktan (kad su utrke u pitanju) ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju