Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
problemi sa forumom
Doomsday:
--- Citat: eladio - 15 Prosinac, 2007, 19:30:46 ---..znam , takav sam i kad pijem, kad se vozim, a i u sexu :icon_tongue: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ja san bija u sexu brz ka hrvatsko pravosuđe samo par puta u životu, i mogu ti reć da me je ženska ispalila i rekla da je više prestanen žuljat, njoj odavno dosta... :rofll:
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 15 Prosinac, 2007, 19:58:36 ---
--- Citat: eladio - 15 Prosinac, 2007, 19:30:46 ---..znam , takav sam i kad pijem, kad se vozim, a i u sexu :icon_tongue: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ja san bija u sexu brz ka hrvatsko pravosuđe samo par puta u životu, i mogu ti reć da me je ženska ispalila i rekla da je više prestanen žuljat, njoj odavno dosta... :rofll:
--- Kraj citata ---
Javno priznanje :laughing11: :laughing11: :laughing11:
Znaš kako ide: Ko prizna pola mu se dodaje :rofll:
Doomsday:
Pssst... Punisher... Da ti nešto šapnen... :frajer:
Jesi ti skužija kakvo je hrvatsko pravosuđe...? :icon_scratch:
Nadan se da nikad nećeš morat za sebe tražit pravdu sudskim putem, jer ćeš onda morat skontat... :o
:zubo:
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 15 Prosinac, 2007, 20:19:53 ---Pssst... Punisher... Da ti nešto šapnen... :frajer:
Jesi ti skužija kakvo je hrvatsko pravosuđe...? :icon_scratch:
Nadan se da nikad nećeš morat za sebe tražit pravdu sudskim putem, jer ćeš onda morat skontat... :o
:zubo:
--- Kraj citata ---
Duboke isprike... malo mi je pamet prebrza... ne valja ni to :laughing7: :laughing7: :laughing7: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
eladio:
bolje pamet nego ono drugo :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju