Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

problemi sa forumom

<< < (3/3)

Doomsday:

--- Citat: eladio - 15 Prosinac, 2007, 19:30:46 ---..znam , takav sam i kad pijem, kad se vozim, a i u sexu  :icon_tongue:  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ja san bija u sexu brz ka hrvatsko pravosuđe samo par puta u životu, i mogu ti reć da me je ženska ispalila i rekla da je više prestanen žuljat, njoj odavno dosta... :rofll:

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 15 Prosinac, 2007, 19:58:36 ---
--- Citat: eladio - 15 Prosinac, 2007, 19:30:46 ---..znam , takav sam i kad pijem, kad se vozim, a i u sexu  :icon_tongue:  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ja san bija u sexu brz ka hrvatsko pravosuđe samo par puta u životu, i mogu ti reć da me je ženska ispalila i rekla da je više prestanen žuljat, njoj odavno dosta... :rofll:

--- Kraj citata ---
Javno priznanje  :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Znaš kako ide: Ko prizna pola mu se dodaje :rofll:

Doomsday:
Pssst... Punisher... Da ti nešto šapnen...  :frajer:

Jesi ti skužija kakvo je hrvatsko pravosuđe...? :icon_scratch:

Nadan se da nikad nećeš morat za sebe tražit pravdu sudskim putem, jer ćeš onda morat skontat... :o

:zubo:

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 15 Prosinac, 2007, 20:19:53 ---Pssst... Punisher... Da ti nešto šapnen...  :frajer:

Jesi ti skužija kakvo je hrvatsko pravosuđe...? :icon_scratch:

Nadan se da nikad nećeš morat za sebe tražit pravdu sudskim putem, jer ćeš onda morat skontat... :o

:zubo:

--- Kraj citata ---
Duboke isprike... malo mi je pamet prebrza... ne valja ni to  :laughing7: :laughing7: :laughing7:   :toothy3: :toothy3: :toothy3:

eladio:
bolje pamet nego ono drugo  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju