Tehnički kutak > Styling skutera

aerox project in process

<< < (15/30) > >>

Drnda:

--- Citat: SlowRider - 13 Veljača, 2008, 20:16:57 ---Jel ti planiras stavljati novi kit ili novi klip ako sam dobro vidio?

--- Kraj citata ---
samo klip

ChRiStIaN:
nikakav klip ni cilindar...samo na 10000 ide drugi klip koji je vec doma...isti ko i ovaj...nemam potrebe za kitom nikakvim jer skuter me cist dosta zadovoljava i sad  :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: KicHo7 - 13 Veljača, 2008, 20:26:26 ---nikakav klip ni cilindar...samo na 10000 ide drugi klip koji je vec doma...isti ko i ovaj...nemam potrebe za kitom nikakvim jer skuter me cist dosta zadovoljava i sad  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Koliko ti skut sada trosi?

ChRiStIaN:
vjeruj ti il ne al preko 4 nejde ni da rupu izbusim lol  :toothy9:

nastelan je perfektno  :icon_thumright:

serijala je trosio 3,5 litre a sad isto tolko dok ga donekle stedim...al kod zestoke voznje dode skoro do 4

SlowRider:

--- Citat: KicHo7 link=topic=4247.mjavascript:void(0);
notworthysg89478#msg89478 date=1202933259 ---vjeruj ti il ne al preko 4 nejde ni da rupu izbusim lol  :toothy9:

nastelan je perfektno  :icon_thumright:

serijala je trosio 3,5 litre a sad isto tolko dok ga donekle stedim...al kod zestoke voznje dode skoro do 4

--- Kraj citata ---

Lol skut ti ide do 11000 a trosi 4L :drunken_smilie: Cek jel to jos sa 21 frgom?

Evo ja bas danas mjerio, 4,5L sa laksim rolicama, znaci ide jos malo dole dok stavim pravu tezinu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju