Tehnički kutak > Styling skutera
aerox project in process
SlowRider:
--- Citat: KicHo7 - 20 Siječanj, 2008, 10:18:05 ---ma necu ga lakirat, unakazit ću ga j#bote...jedino kak mi je predložio black rox...kromiranje...
--- Kraj citata ---
Koliko dodje kromiranje?
ChRiStIaN:
200-300 kuna
SlowRider:
--- Citat: KicHo7 - 20 Siječanj, 2008, 11:58:30 ---200-300 kuna
--- Kraj citata ---
Gdje dodje toliko? Ja bih svoj odmah dao ako je toliko, ali sumnjam jer navodno 1 cm kvadratni 10 kn dodje
DvdAerox:
nemoj ga dat kromirat, nece ti izdrzati...
uzmirglaj, prodji sa polir pastom 5-6 puta, onda ga ili bezbojnim lakom ofarbaj ili bilo kojom drugom bojom, svejedno sta uzmes, nemora bit ona za spuhe jer ne valja ni ona......past ce boja svejedno, ja sam ga uzmirglao, ispoliro, i mazem ga jednom sedmicno sa motulom, ili nekim drugim uljem.... s tim da kad prodjes upalis motor da ti se zagrije spulja malo pa da to poprimi gore... tako ce ti bit najbolje i ako ga slucajno sprljas ili smocis odmah obrises i osusis....
SlowRider:
--- Citat: DvdAerox - 20 Siječanj, 2008, 17:25:39 ---nemoj ga dat kromirat, nece ti izdrzati...
uzmirglaj, prodji sa polir pastom 5-6 puta, onda ga ili bezbojnim lakom ofarbaj ili bilo kojom drugom bojom, svejedno sta uzmes, nemora bit ona za spuhe jer ne valja ni ona......past ce boja svejedno, ja sam ga uzmirglao, ispoliro, i mazem ga jednom sedmicno sa motulom, ili nekim drugim uljem.... s tim da kad prodjes upalis motor da ti se zagrije spulja malo pa da to poprimi gore... tako ce ti bit najbolje i ako ga slucajno sprljas ili smocis odmah obrises i osusis....
--- Kraj citata ---
A nista onda od kromiranja, treba se baciti na posao, smirgl papir i lak i tako svaka 2-3 mjeseca. Idem u grad i sparkam skuter i sad cu nositi litru ulja i krpicu da namazem spuh ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju