Tehnički kutak > Styling skutera
aerox project in process
SlowRider:
Opasno strojnica izgleda :icon_thumright:
Evo dosad najduze mi spuh izdrzao ofarban, jos grana nije pocela hrdjati, jer nije vidio vode, 2 tjedna su prosla...
MARINO:
disk prejebeno izgleda...aerox prva liga... :headbang:
ChRiStIaN:
sad pazite sta vam kazem...u roku mjesec dva ce neko kupit isti disk...ko i pol djelova kaj sam stavio poceli ljudi kupovat odma vo-no lol smijesno al istinito!
nemam nist protiv al ono...daj nekaj slozi sam
i btw. hvala na komentarima! vidim smirile se strasti, ne pljuje me se vise :notworthy:
igor.sb:
--- Citat: KicHo7 - 23 Veljača, 2008, 22:55:02 ---ko i pol djelova kaj sam stavio poceli ljudi kupovat odma vo-no lol smijesno al istinito!
--- Kraj citata ---
kao npr.
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 23 Veljača, 2008, 23:03:20 ---
--- Citat: KicHo7 - 23 Veljača, 2008, 22:55:02 ---ko i pol djelova kaj sam stavio poceli ljudi kupovat odma vo-no lol smijesno al istinito!
--- Kraj citata ---
kao npr.
--- Kraj citata ---
Evo stize mi uskoro prednji disk Stage6 280mm oversize, Yasuni C21 Black edition... i past ce trkace unikatne naljepnice Jacque Olivier, to ce biti unikat unikata pobijedit cu na styling i tuning natjecanju :treci:
--- Citat: KicHo7 - 23 Veljača, 2008, 22:55:02 ---i btw. hvala na komentarima! vidim smirile se strasti, ne pljuje me se vise :notworthy:
--- Kraj citata ---
E, a zasto ne stavis kit da bolje iskoristis taj setup :laughing6:
btw ja na disk gledam kao potrosnu robu a ne ukras, vec sam jedan potrosio tako da je serijski rula
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju