Tehnički kutak > Tuning skutera

Blokada mašine

<< < (2/3) > >>

pralas:

--- Citat: luna500rr - 13 Studeni, 2010, 21:48:45 ---Dovoljno velik prsten ce ga zablokirat, no malossi sport ce razvrtit preko 12000 okretaja na valjcima nema sanse da prodje tehnicki zbog buke koju pravi masina u iberturi...

--- Kraj citata ---
to si u pravu,ako se da napraviti poseban prsten :icon_thumright:
ali ser. prsten nema sanse da ga zablokira :icon_thumright:

Ekysha:

--- Citat: ivan pralas - 13 Studeni, 2010, 21:50:30 ---ali ser. prsten nema sanse da ga zablokira :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Toga sam i sam svjestan...zato moram nac drugo rjesenje  :sad1:
A neznam bas za te druge metode, za spuh, teske roline itd...sta da mi skuter jedva krece?
Onda mi je najisplativije napravit Hand Made prsten...koji ce ga uspjet zablokirat..da ne ide preko 55 i je to ;)
Samo koje dimenzije?! :/

wonderkid:
el blokada kosta 100k i mozes ju koristit za svaki dan

DvdAerox:
Kupi elektricnu blokadu od slowridera i stavi malo deblji prsten.... blokiraj ga tako da ti jedva skuter krene, ali jedva jedva i da ide po satu max 60....

Iskljuci blokadu, samo s prstenom ces se moc normalno vozit, tj. krenut s mjesta... kad dodjes na tehnicki samo ukljuci elektricnu i ne brini za nis jer valjci nemaju otpora i on ce odmah doc do maks brzine (ja sam mislio da ce mi srat zasto se tako vuce do 50  :laughing7:)....tako sam rjesio, s tim da smo probali sa dosta debljim prstenom jer sam ti reko, s tanjim nece ici manje od 55  :laughing7:

JogFromYamaha:
ma stavis prsten u variomat i elektricnu blokadu nastimaj i nema sanse da se mali razvrti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju